2777
2789
عنوان

من هرکاری میکنم ابروهامو

67 بازدید | 9 پست

رنگ کنم نمیشه فقط ابروهام رنگ مشکی میگیره حسرت تودلم موند ابروهام قهوه ای شه نمیشه جاری خواهرم ابروهاشو عسلی میکنه اینقدر خوشگله همش حسرت میخورم بنظرتون راهی هست ابروهامو رنگی کنم تاتو میشه انجام داد عسلی کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رنگ نشه؟؟من تنهاجایی که ابروهامو رنگ زدن روزعروسیم تو آرایشگاه بودپرام ریخته بود تاحالا رنگ نکرد ...

بخدا رنگ نمیشه فقط رنگ مشکی به خودش میگیره حسرت یه ابروی قهوه ای به دلم موند تاتو روابروی مشکی انجام بدم میشه؟ 

خودم😆رنگ قهوه ای میذارم نمیشه رنگ سه صفرهم که روشن روشن میشه بازیگرا دیدی چه ابروهای خوشگلی دارن

احتمالا یا موادت خوب نیست یا تایم بندی و قلق رنگ دستت نیست اگر واقعا خیلی رنگ دوست داری آرایشگاه رنگ کن راحت