2777
2789

به عنوان یکی که تخیلات قوی ای از بچگی داشته و همچنین سالهاست با قدرت ذهن و اسلام و اینا درگیرم و یمدت طولانی eft انجام میدادم و خاطراتمو به یاد میاوردم و خنثی میکردم همچنین شیفتر هم هستم  میخوام یچیزایی رو براتون تعریف کنم تا متوجه بشین واقعا بچه هاتون که میگن یه موجودی رو میبینن 

یا درباره تناسخشون حرف میزنن 

و دوست خیالی دارن اینا چی به چیه 

ممنونم میشم پست نزارین که توضیحاتم گم نشن

اگه میترسین و اعتقاد ندارین یا هرچی خواهشا اینجا نیاین

من ادعایی درباره دعانویسی و عقل کل بودن اینا ندارم صرفا میخوام کمکتون کنم و آرومتون کنم و فرق اینا رو براتون توضیح بدم چون خودمم همچین بچه ای بودم و اینا تحربیات خودمه:)))

روسیه💙🇷🇺 ...

اول اینکه موجوداتی که بهشون میگیم جن وجود دارن و بچه ها توانایی دیدنشون رو دارن و معمولا وقتی زبون باز کنن یه پرده حلو چشماشون کشیده و نمیبینن اما بعضیا ممکنه تا ۶ یا ۷ سالگی هنوزم این موجودات رو ببینن 

من و پسرعموهام وقتی ۳ یا ۴ سالمون بود و همسن بودیم یه دوستی داشتیم که هر سه تامون میدیدمش اما بقیه فکر میکردن ما توهم زدیم اتفاقا همین پنجشنبه بحثش شده بود که عمم گفت بریتنی و فرهاد و امین وقتی بچه بودن دوست خیالی داشتن و اینجوری میکردن اما من و پسر عمو هام هممون اون موجود رو با تمام ویژگی های ظاهریش یادمون بود و هممون به صورت جداگانه توصیفش کردیم که اون م جود رو واقعا میدیدم😐😐😐😐

روسیه💙🇷🇺 ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم اون موجود ضِفران بود و دختر بودو قدش از من یکم بلند تر بود و ما صداش رو توی ذهنمون میشنیدیم یجورایی و یادمه گربه هایی هم که توی حیاطمون میومدن وقتی ضفران رو میدیدن یهو سیخ میشدن و من و پسرعموهام به گربه ها میخندیدیم 😐😂

روسیه💙🇷🇺 ...