حالم بده همش با همه دعوا می کنم آستانه تحملم پایینه
برم چی بگم؟ کسی تجربه ای داره؟
قسمتون میدم دعام کنین حال خودم و خونواده ام خوب بشه به آرزوهام برسم یروزی برسه بیام بگم بیماریم کامل خوب شده و دیگه قرص نمی خورم آخه میگن دعا در حق یکی دیگه مستجاب میشه منو بی نصیب نکنین از دعا های خیرتون که به شدت محتاج دعام😭❤ دوستون دارم
رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه
اگه روانشناس یا کاربری می شناسین که حرفاش آروم تون میکنه رو ممنون میشم اینجا تگش کنین یکم باهامون حرف بزنه
قسمتون میدم دعام کنین حال خودم و خونواده ام خوب بشه به آرزوهام برسم یروزی برسه بیام بگم بیماریم کامل خوب شده و دیگه قرص نمی خورم آخه میگن دعا در حق یکی دیگه مستجاب میشه منو بی نصیب نکنین از دعا های خیرتون که به شدت محتاج دعام😭❤ دوستون دارم
تو اسنپ دکتر یه روانشناس بود اون شب باهاش صحبت کردم حرفاش عین آب رو آتیش اسمش بهنوش ده آرا بود فک کن ...
هزینه اش چقد بود؟