2777
2789
عنوان

دخترایی ک شاغل هستین

172 بازدید | 16 پست

من احتمالا از فردا به عنوان دوره آزمایشی جایی مشغول بشم اما خیلی خیلی استرس دارم و برخلاف اینکه خیلی خیلی دنبال کاربودم، خوشحال نیستم.

حدودا دو سه ماه قبل جایی آزمایشی مشغول شدم و بعداز اتمام دوران ازمایشی مدیرم خیلی صریح گفت ما فقط دنبال کسی بودیم که یکم توی پرونده ها و‌موارد این شکلی کمکمون کنه و الان متوجه شدیم نیازی به کاراموز نداریم.

توی دوران ازمایشی باید چطور رفتارکرد؟ میشه منو راهنمایی کنید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون همینو میگن متاسفانه بعد نظرشون عوض میشه کاش به جای تعهد از کاراموز از خود مدیر تعهد بگیرن

این رفتار خیلی بده واقعا، و جالبه که توی اون‌دورانی که کارآموز بودم ( ۲ماه ) اصلا نگفتن که قصدشون اینه

وقتی قرارشد باهام قرارداد بنویسن گفتن نیاز به نیروی با تجربه دارن

از من دلگیر نشو ولی اونقدر خوب نبودی که نگهت دارن چون شرایط طوری شده که افراد در حد متوسط هم زود استخدام میشن و همه مشاغل با کمبود نیرو روبرو هستن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چه شرکت یا دفتری میخوای بری؟؟؟زیر بار کارآموزی نرو اگر کار رو تا حدودی بلدی

تاحدودی کارو بلدم و البته کلاس های اون حیطه شغلی روهم شرکت میکنم ،ولی خب اون‌حوزه خیلی گسترده تره.

یه کارخونه نساجیه داخل شهرک صنعتی

از من دلگیر نشو ولی اونقدر خوب نبودی که نگهت دارن چون شرایط طوری شده که افراد در حد متوسط هم زود است ...

بحث خوب یا بد بودن نیست بحث اینه که قاطع میگن زیرنظرماباشی یادمیگیری و ما نیرومیگیریم 

وگرنه همون اول بگن زرف وقتش رو نزاره

بعد مگه میشه طرف کارکنه بعد هیچی یادنگیره 

خب طبیعیه ادم باتجربه با بی تجربه متفاوته ازهمون اول بگن باتجربه میخوان 

وچیزایی هم که یادگرفته ازخودشون بوده مگه اینکه اموزش خودش بد باشه

از من دلگیر نشو ولی اونقدر خوب نبودی که نگهت دارن چون شرایط طوری شده که افراد در حد متوسط هم زود است ...

نه دلگیر نمیشم

چون به هرحال من کارآموز بودم و ممکنه خیلی چیزارو ندونم و همه اینا ازمون و خطاست.

میشه راهنمایی کنی از لحاظ رفتاری حداقل چه مسائلی باید رعایت بشه و چطور برخورد کنم؟

تاحدودی کارو بلدم و البته کلاس های اون حیطه شغلی روهم شرکت میکنم ،ولی خب اون‌حوزه خیلی گسترده تره.یه ...

وای دقیقا میفهمم چی میگی 

اونا کارشون اینه کارخونه ها اکثراکارمیکشن تاکاربدن مخصوصا تولیدی پارچه و این چیزا 

بحث خوب یا بد بودن نیست بحث اینه که قاطع میگن زیرنظرماباشی یادمیگیری و ما نیرومیگیریم وگرنه همون اول ...

ولی متاسفانه شرکت ما تجربه افراد ضعیف رو داره که هر چقدر وقت گذاشتیم و آموزش دادیم بیهوده بود و آب در هاون کوبیدیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وای دقیقا میفهمم چی میگی اونا کارشون اینه کارخونه ها اکثراکارمیکشن تاکاربدن مخصوصا تولیدی پارچه و ای ...

جایی که قبلا ازمایشی مشغول شده بودم توی بخش های مختلف کاراموز گرفته بود و جالب اینجاست که تا زمانی ک اونجا بودم متوجه شدم دونفر دیگه‌روهم تایید نکردن و استخدام نشدن

بابت همینه ک ادم استرس میگیره و همه امیدشو ازدست میده

تاحدودی کارو بلدم و البته کلاس های اون حیطه شغلی روهم شرکت میکنم ،ولی خب اون‌حوزه خیلی گسترده تره.یه ...

بنظرم اگر کار رو بلدی با اعتماد بنفس مصاحبه برو

علاوه بر مهارت های شغلی، رو مهارت های اجتماعی و ارتباط گرفتن با آدمها رو هم یاد بگیر

ظاهرت هم باید مرتب و موجه باشه

ناامید هم نشو

نه دلگیر نمیشمچون به هرحال من کارآموز بودم و ممکنه خیلی چیزارو ندونم و همه اینا ازمون و خطاست.میشه ر ...

علاوه بر یادگیری کار، باید باهوش باشی و ببینی از لحاظ رفتاری کدوم یکی از کارکنان مورد قبول و توجه کارفرما هستن و مثل اونا رفتار کنی، ما کارکنان در حد متوسط داریم که کارشون به طور کامل مورد قبول ما نیست ولی کاملا آداب محل کار رو میدونن به خاطر همین بهشون فرصت بیشتری برای یادگیری دادیم