2777
2789

یه روزی یکی میره دکتر دکتر بهش میگه انگل داری یه خربزه شیرین ببر بشین روش  انگلا میان بیرون یارو اینکارو میکنه رئیس انگلا میاد خربزه رو امتحان میکنه میگه به به چه شیرینه بچه ها بیارینش تو😂

💚👩🏻‍🎓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عباس به زنش پیام میداد وای خانومم دیشب چیشد باز 

حاچ خانوم ما گوزیده بود تو رختخواب مخمل این آقا عباس 

منتها به جای اینکه حاچ خانوم بیاد پیشش چیزی بگه برای ماله 

این عباس آقا با پررویی زد به ک و ن مبارک خانوم خانه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خاطره نیست فاجعستتتت

کلاس زبان مختلط میرفتم اون موقع مجرد بودم داشتم امتحان شفاهی میدادم

میخواستم جمله بندی کنم نمیدونستم سوپرایز کردن چی میشه تا دبیر حواسش پرت شد اومدم تقلب کنم 

از شانس بدم کنارم دوتا پسر همسن خودم بودن هی میگفتم فعل کردن به انگلیسی چی میشه( اخه سوپرایز رو میدونستم سوپرایز کردن رو نمیدونستم فکر میکردم کردن هم باید به انگلیسی بگم)

هی اونا میخندیدن میگفتن چی منم میگفتم کردن یعنی چی 

هیچی دیگه بعد ازمون فهمیدم چیکار کردم😶😂💔

امروز بابام داشت با من حرف میزد یهو بچم اومد گوشی و محکم زد تو سرش بابام گفت ای بر پدرت لعنت شوهرمم ...

🤣🤣🤣

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

رفتم دندونپزشکی برای جراحی دندون عقل...

دکتر اومد کارشو شروع کنه گفت:

نترس سعید یه جراحی کوچیکه...

نترس سعید یه جراحی کوچیکه...

گفتم باشه ولی من سعید نیستم

گفت میدونم سعید اسم خودمه😐😂

من😳🏃🏃🏃🏃

💚👩🏻‍🎓