2777
2789
عنوان

شوهرم منو با خواهرم مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4606 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم وقتی حرف اون میاد رو زبونش... میگه ز زد... میگه تو پروفایلش فلان عکس بود....من دلم داغ میشه

پرفایلشم چک میکنه😑😑بعد تو چیزی نمیگی بهش

بگو شوهرش بفهمه انقد قفلی زدی روی زنش بد میشه ها ابروت میره

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

وای اگه واقعا رفتار همسرم همیشگیه که خیلی بده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اصلا مقایسه یعنی چی؟ شما چ ربطی ب خواهرت داری چون اون سفیده شما هم باید!!! سفید باشی بنظرم شوهرتو بب ...

قبول نمیکنه بیاد روانشناس

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

عجب وضعی شده ، هر تاپیکی میره موضوعش شبیه همینه ، چه مرگشون شده این مردا ، فکر کردن کی ان آخه ، بگو خدا در و تخته رو جور می کنه ، اون مناسب شوهرشه ، منم مناسب تو ، بگو اون یه لحظه هم شوهری مثل تو رو تحمل نمی کرد و چند تا از عیب های شوهرت رو با بزرگنمایی بهش بگو 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

با خواهرت بدون حضور همسرت روابط داشته باش و از خواهرت و زندگیش جلوی همسرت حرف نزن و حساسیت نداشته باش اینکه مثلا کاری بودن اونو به عنوان سخت کوش بودن به یاد بیاره ایرادی نداره اما بقیه موارد رو اجازه اظهار نظر نده تو دهنش برو چون در چهارچوب ایشون نیست که نظر بده و مقایسه کنه چون فضا بدی خودت درگیر بیشتر میشی و طرف خواهرته نمیشه بندازیش دور و قطع رابطه کنی پس باید رفتارشو عوض کنی چون کم کم داره احساس ناراحتی در مورد خواهرت ایجاد میشه که مقصر همسرته اون حق مقایسه نداره چون هر فردی منحصر به فرد خودش هست چه معتی داره جلو زنش حتی از خواهر زنش تعریف کنه😤

پرفایلشم چک میکنه😑😑بعد تو چیزی نمیگی بهش بگو شوهرش بفهمه انقد قفلی زدی روی زنش بد میشه ها ابروت م ...

شوهرش به شوهرم زیادی اعتماد داره متاسفانه باهم خیلی اخت هستن و نمیتونم با این حرف بترسونمش

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

بگو چون دکتر داروساز نیستم با تو موندم دیگه و عیب هاتو تحمل می کنم ، دکتر بودم که عمرا زن تو میشدم ، شوهر بهتر پیدا میکردم 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
بگو چون دکتر داروساز نیستم با تو موندم دیگه و عیب هاتو تحمل می کنم ، دکتر بودم که عمرا زن تو میشدم ، ...

این حرف تا اعماق وجودشو میسوزونه حتما تو یه فرصت مناسب بگو

بهترین نوع ممکن خودت باش