2777
2789
عنوان

شوهرم منو با خواهرم مقایسه میکنه

4570 بازدید | 85 پست

شوهرم مدام منو با خواهرم مقایسه میکنه که از من بزرگتره و دکتر داروسازه و درآمدش بیشتر ۳ ملیونه و هم کار بیرون انجام میده هم کار بیرون و همه زنای شاغل دیگه

اما رو خواهرم تاکید ویژه ای داره و مدام میگه خواهرت پوستش ازت سفیدتره...خواهرت قدش از تو بلندتره ...خواهرت همش به مامان بابات ز میزنه تو چرا اینجور نیستی....خواهرت به تمیزی خونش میرسه با اینکه میره سرکار...میگم منم خونم تمیزه ولی چون وسایل اونا شیکتره بیشتر به چشم میاد....همیشه متوجه میشم بهش خیره میشه بعضی وقتا و نگاهش فرق داره

من یه حسادت خیلی بدی تو جونم نسبت به خواهرم افتاده که دوس ندارم زیاد ببینمش و باش رفتار و آمد کنم...مخصوصا اینکه تو سری خور شوهرشه و همش دورشه و من آدمی نیستم که تو سری خور شوهر باشم و اون هروقت روابط اونارو میبینه با من اخلاقش بد میشه یه آدمی میشه که تحملش سخته....

به نظرتون من زیادی حساس شدم به شوهرم همش توهمه؟؟؟

یا اینکه واقعا من انقد کم دارم از خواهرم که به چشمش نمیام و باید خودمو مثل اون کنم...😔😔😔

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

خسته شدم وقتی حرف اون میاد رو زبونش... میگه ز زد... میگه تو پروفایلش فلان عکس بود....من دلم داغ میشه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگید بمن تو سری خور  بودن از شوهر یعنی چی؟؟محبت کردن ب شوهرو تو سری خور میدونید؟؟یانه

مرد اتشنه محبت و احترامن

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

تو هم یکسره از برادرشوهرت تعریف کن.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

منم بودم ناراحت میشدم. احساس بدی داشتم به این موضوع.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اگه چیزی نمیگفت و خودت حس میکردی میگفتیم هیجی نگو ولی الان که خودش حرفشو پیش کشیده بگو هیییچ دوست ندارم داری این حرفها رو راجع به یه زن دیگه هرچند که خواهرم باشه بزنی وگرنه خیلی از مردا هستن که بخوام بکوبم سرت😑

بهترین نوع ممکن خودت باش

فقط اینو میدونم شوهرم اگه بگه فلان کس از تو بهتره اولا با دمپایی حیس میکوبیدم تو دهنش دوم میگفتم موقع گرفتنم چشای کور موندتو وا میکردی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫