2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگر بتونید از ارتوپد نامه بگیرید که بزرگی سینه داره به جاهای دیگه بدن مثلا ستون فقرات یا مهره ی گردن اسیب میزنه و جنبه ی درمانی داره 

به خاطر زیبایی هیچ عملی رو بیمه تقبل نمیکنه 

میدونم عمل اسلیو و اینا رو اگه وزنت بالای یه حدی باشه انگار قبول میکنه بیمه و تکمیلی ولی واقعا نمیدونم مثلا برای سایزهای خیلی بالای سینه هم قبول میکنن یا نه

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!

سایزت چنده مگه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مگر بتونید از ارتوپد نامه بگیرید که بزرگی سینه داره به جاهای دیگه بدن مثلا ستون فقرات یا مهره ی گردن ...

نه زیبایی نیست خودم خیلی لاغر وریزه ام ولی ارثی سینه ام بزرگه فک کن سوتین سایز صد واسم کوچیکه دیگه این جنبه زیبایی محسوب نمیشه مگه نه همیشه گردن درد وکمر درد دارم چون شغلمم کارمدیه دیگه تقریبا قوز شدم

نه زیبایی نیست خودم خیلی لاغر وریزه ام ولی ارثی سینه ام بزرگه فک کن سوتین سایز صد واسم کوچیکه دیگه ا ...

برید ارتوپد اگر تایید کنن که بزرگی سینتون برای بدنتون ضرر داره و اسیب میزنه با بیمه میتونید عمل رو انجام بدید 

یه بنده خدایی شرایط شما رو داشت گفتن تاییده از ارتوپد دارم و بیمه هزینه هام رو تقبل کرده 

برید ارتوپد اگر تایید کنن که بزرگی سینتون برای بدنتون ضرر داره و اسیب میزنه با بیمه میتونید عمل رو ا ...

خب من تکمیلی ندارم مطمئن نیستم تاممین قبول کنن کاش بشه  بخدا حسرت یه زندگی معمولی مونده واسم 

خب من تکمیلی ندارم مطمئن نیستم تاممین قبول کنن کاش بشه بخدا حسرت یه زندگی معمولی مونده واسم

تکمیلی کلا بحثش جداس 

ایشون با تامین اجتماعی و تو بیمارستان دولتی داشتن عمل میکردن 

تو بیمارستان حضرت رسول دیدم این خانم رو و ازشون شنیدم تو همون بیمارستان عمل میکنن 

خب من تکمیلی ندارم مطمئن نیستم تاممین قبول کنن کاش بشه بخدا حسرت یه زندگی معمولی مونده واسم

من بیمه تکمیلی داشتم اما بیمارستان رسول گفتن با بیمه تکمیلی من  قرارداد ندارن اصلا 

بیشتر هزینه هام با بیمه تامین اجتماعی پرداخت شد و همون مقدار کمی که خودم پرداخت کردم رو نامه گرفتم بردم‌برای بیمه تکمیلیم  و بعد یک ماه بیمه تکمیلی پول رو بهم پرگردوند 

شما میتونید بیمه تکمیلی انفرادی کنید