2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 62 پست
اره بگوصداهاشون ضبط کنه بیاد ماهم گوش کنیم خخخ  ولی جدی بیاد بهت بگه بعدا بری جوابشونرو بدی بدو ...

از كجا معلوم بعد از حرف زدن اونا همسرشون طرف ايشون باشه؟!!! گاهي وقتا بعضيها مغز طرف رو شستشو ميدن

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه چ کاریه خو بره شاید حرف مهمیه شماها چرا جو سازی میکنین نمیدونین ک بنده خدا کیه وچیه قضاوت نکنین

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
چند بار گفته اگر ما زدیم تو صورت تو داداشم نباید دخالت کنه خودت جواب بده الانم میدونم از این حرفا می ...

یعنی چی واااااااا!!!!!!!بزنیم تو صورتت داداشم دخالت نکنه😱😱😱😲😲😲

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《  
از كجا معلوم بعد از حرف زدن اونا همسرشون طرف ايشون باشه؟!!! گاهي وقتا بعضيها مغز طرف رو شستشو ميدن

واقعا بعضی مردا دهن بین و خلن اینم هست

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
اره بگوصداهاشون ضبط کنه بیاد ماهم گوش کنیم خخخ  ولی جدی بیاد بهت بگه بعدا بری جوابشونرو بدی بدو ...

فیلم هندی زیاد میبینیا 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
چند بار گفته اگر ما زدیم تو صورت تو داداشم نباید دخالت کنه خودت جواب بده الانم میدونم از این حرفا می ...

خب شما مگه از قبل با هم برخوردي داشتيد كه اينجوري بگن؟ اگر چيزي هست بگيد تا ادم درست نظر بده نه يك طرفه!

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸
یه سوال دارم،ینی شوهر هیچکدومتون اعضای خانواده شون رو تنهایی نمیبینن هیچوقت؟خب کسی قصد پر کردن داشته ...

واسه من که تنهایی می‌ره مثلا مامانش زنگ میزنه بیا این لامپو درست کن می‌ره اما اصلا نمیمونه سریع میاد یا اینقدر کار داره میگه نمیتونم بیام . اما اگه چیزی بگن جواب میده چون خودش بیشتر دلش پره ازشون . منکه الان پنج ماهه نمیرم دیگه

منم همین به ذهنم رسید ینی همیشه چسبیدین بهشون؟؟؟؟؟؟؟

خب معلومه که حق دارن تنهایی برن ببیننشون.ولی وقتی یه چیزی راجب منه خودم نباید بدونم.بشینم توخونه شوهرم بره با خواهرش راجب من بحرفه.وا مگه قتل کردم.چقدر نظرا متفاوته جالب بود واسم

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《