2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید من چیکار کنم

362 بازدید | 62 پست

الان خواهر شوهرم زنگ زده به شوهرم که بیا خونه ما به زنت نگو میخوام باهات حرف بزنم در مورد زنت شوهرمم بعدش بهش زنگ زد گفت منو خانمم با هم میایم اول گفته نه بعدش قطع کرده حالا من چیکار کنم برم

قابل توجه خانما حرف خواهر برادری نیست میگه با من مشکل نداره حالا به شوهرم گفته یواشکی بیا باهم بحرفیم 

شما بودید چیکار میکردید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب میرفت ببینه چی میگه،اگه چیز بدی میگفت میتونست جوابشو بده

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

حساسیت به خرج نده ضعف که نداری پیش خواهر شوهرت . اینقدر بزرگش نکن بذار شوهرت بره  همه چیز مشخص میشه . 

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

نذار بره چون در اکثر موارد اگه تنها باشه سعی میکنن پرش کنن بر علیهت.ولی اگه میرید باهم برید اونجا جوابشو بده بگو تو روم بگو چرا پشت سرم حرف میزنی

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《  
بزار بره ببینه چی میگه

اره بگوصداهاشون ضبط کنه بیاد ماهم گوش کنیم خخخ  ولی جدی بیاد بهت بگه بعدا بری جوابشونرو بدی بدونن شوهرت ۱۰۰ درصدطرف تو هست دهنشون رو میبندن

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
حساسیت به خرج نده ضعف که نداری پیش خواهر شوهرت . اینقدر بزرگش نکن بذار شوهرت بره  همه چیز مشخص ...

ولی اگه من بودم عمرا نمیتونستم بزرگش نکنم.😅😅یعنی چی که بیا میخوام پشت سر زنت بحرفم

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《  
خواهرشوهرت ازاون بدجنساست؟؟

چند بار گفته اگر ما زدیم تو صورت تو داداشم نباید دخالت کنه خودت جواب بده الانم میدونم از این حرفا میخواد بزنه و گریه زاری بکنه مطلوم بازی دربیاره و بگه طرف ما باش

تنها بره پرش میکنن هر چی باشه خانوادشن تا تو بخاهی خلاف حرفشونو ثابت کنی کلی اختلاف و بحث پیش میاد ادمی زاده بالاخره تحت تاثیر قرار میگیره من بودم نمیزاشتم بره و زنگ میزدم به خواهرشوهرم اگه خیلی حرف مهمی داره میگفتم میزنم رو ایفن 3 تایی بشنویم واسه چی خودمو و سوهرمو سبک کنم برم اونجا

یه سوال دارم،ینی شوهر هیچکدومتون اعضای خانواده شون رو تنهایی نمیبینن هیچوقت؟خب کسی قصد پر کردن داشته باشه بالاخره طرفو گیر میاره دیگه،ینی مث دم همه جا چسبیدین بهم؟

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...