2777
2789
عنوان

عنبر نسارا

35874 بازدید | 56 پست

سلام. من برای درمان عفونت  واژن هم دارو مصرف کردم‌وهم در کنارش ۵ بار  عنبرنسارا دود کردم.  که بعد ۲ هفته دکتر گعت عفونتت کاملا رفع شده والان زخم‌بزرگ دارم. 

به دکتر گفتم عنبر نسارا  گفت نه و این دروغ و..ولی من خودم‌حس گرمایی که دود عنبرنسارا بهم‌داد وحس کردم‌وآرام بخش بود برام. و واقعا در همون‌لحظه اول  خارش قطع کرد. قبل استفادا از دارو ها. 

به نظرتون چرا پزشک‌اینجور‌گفت؟

حالا شنیدم عسل برای درمان زخم‌خوبه؟ کسی استفاده کرده؟ 

چسبندگی رحم‌نمیاره؟ 

میشه بعدش باردار شد؟

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سرچ کن تو گوگل تا حالا چندتا دانشگاه روش تحقیق آزمایشگاهی کردن و خاصیت درمانشو اثبات کردن‌

دکترت واس خودش گفته

تو همون مطالب اینترنتی کلی کامنت میبینی که عنبرنسارا فقط سرطانو شفا نداده   

من شنیدم  ک دکتر گفته   استفاده  کنید  .حالا این دکتر نمیدونم فازش  چیه   ولی  خیلی  از دوستامو خانوادم  مصرف کردن  خوب  بوده  .منم   دارم   ولی استفاده   نکردم 😆خونم آپارتمانیه  میترسم  بوش  بپیچه  تو ساختمون 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

من استفاده نکردم ولی شنیدم که میگن خوبه ، ولی عسل رو وازینال بخای بذاری یکم خطرناکه من کلا میترسم چیزی رو الکی بزنم به اون نواحی 😣 ممکنه بازم عفونت بگیری 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

عزیزم من ی مدت اونقد عفونت داشتم پشت هم ک خستم کرده بود،هر داروی خوراکی و ...بود اثر نداشت و برمیگشت

۳روز پشت سر هم عنبرنسارا رو دود کردم برام معجزه کرد بخدا

روشی ک خیلی خوبم دود میکنه اینه ک با ی تیکه زغال دودش کنی ک حسابی تا اخرش دود داشته باشه

من عنبرنساراواسه عفونت استفاده کردم کاملارفع شد.الان یی زخم دارم ک ی مدت عنبرنساراوداروهایی ک دکترداده استفاده میکنم بایدبرم معاینه ولی خودم حس میکنم بهترشده.چون قبلازخمم ی ترشحاتی داشت الان ندارم

من عنبر نسارارو امتحان كردم يكساله مدام عفونت دارم اين چند وقته كه استفاده كردم خودم فكر ميكنم خيلى خوب شدم خيلى ببخشيد ولى اصلا ديگه ترشح ندارم حالا باز هفته ديگه بايد برم دكتر ببينم چى ميگه

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
من عنبرنساراواسه عفونت استفاده کردم کاملارفع شد.الان یی زخم دارم ک ی مدت عنبرنساراوداروهایی ک دکتردا ...

لطفا اگر جواب گرفتی حتما بهم‌بگو  درمان زحمت چی شده. ممنونم .‌اره منم عفونتم‌خور کرد

من عنبر نسارارو امتحان كردم يكساله مدام عفونت دارم اين چند وقته كه استفاده كردم خودم فكر ميكنم خيلى ...

چه عالی نتیجه حتما خبر بده انشاء الله خوب شده باشی