بیخیااال_اسم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 211 عنوان اپلای خارج 26 بازدید | 3 پست اگه چیزی درمورد پذیرش و بورسیه درسی میدونید کمک کنید من واقعا نمیخوام تو ایران درس بخونمنمراتم خوبه،کسی هست راهنمایی کنه؟ 1403/07/14 | 11:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهرام۱۱ عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1662 آلمان برو تقریبا ماهی ۱۰۰۰ یورو خرجته ولی دانشگاه به زبان آلمانی بری رایگانهاگه با کارشناسی بری معدل ۱۵ به بالا بورس میگیره به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
بیخیااال_اسم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 211 آلمان برو تقریبا ماهی ۱۰۰۰ یورو خرجته ولی دانشگاه به زبان آلمانی بری رایگانهاگه با کارشناسی بری معدل ... من رشتم حسابداریه الان قبل اینکه اینجا برم دانشگاه میتونم اپلای کنم؟چون ورودی بهمنم،یا حتما باید اینجا برم دانشگاه بعدش اپلای کنم؟
بهرام۱۱ عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1662 من رشتم حسابداریه الان قبل اینکه اینجا برم دانشگاه میتونم اپلای کنم؟چون ورودی بهمنم،یا حتما باید ای ... هر دوش میشه با کارشناسی اپلای کنی راحت تره پذیرش به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇