2777
2789
عنوان

داروی قند خوردید برای تنبلی

121 بازدید | 7 پست

سلام دکتر بهم متفورمین داده هم وزنم زیاده هم تنبلی تخمدان دارم البته پنج کیلو کم کردم خلاصه برند متوفورمین ویتالوفاژ بود تمام شد هرجا رفتم بخرم دیگه این برند داشت فقط برند خارجی گلوکوفاژ دارن شنیدم خیلی بهتر از برندهای دیگه هست دکترم بهم گفت خارجیش بخور شبی یه دونه حالا یه ورق خریدم گلو کوفاژ ۵۰۰ من ۵۰۰ میخورم نمیدونم اینم شبی یکی بخورم خیلی از نظر سایز کوچیک تر از اون یکی منشی دکتر گفت شبی یکی بخور طبق دستور پزشک شما گلو کوفاژ برای تنبلی مصرف کردید اگه برای تنبلی خوردید چقدر مصرف کردید در طی روز؟کسی از برند ویتالوفاژ استفاده کرده فکر کنم اصلا برند خوبی نباشه این گلو کوفاژ بهتر باشه

دو سال پیش یه دکتر برام متفورمین نوشت  کلا روده هامو

دکترمو عوض کردم گفت چندساله متفورمین واسه تنبلی منسوخ شده حتی به خاطر عوارضش سعی میکنن به دیابتی ها هم ندن و داروهای دیگه بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال پیش یه دکتر برام متفورمین نوشت کلا روده هامودکترمو عوض کردم گفت چندساله متفورمین واسه تنبلی ...

والله منسوخ نشده به من میسازه ولی برای بعضی ها نمیشه به چون یکی از دوستام هم تهران دکتر زنان رفته همینو دادن منسوخ نشده دکتر تون اشتباه گفت برای درمان پلی کیستیک میدن