2777
2789

شفای کامل سرطان و تمام بیماریهای لاعلاج توسط سلولهای نور که فرمانده ارشد سلولهای بنیادی و تمام سلولها و ذرات جهان هستی هستند.

یک توضیح کلی در مورد سلول نور ؛

از ابتدای آفرینش انسان تاکنون ، انسان با بیماریهای فراوانی دست وپنجه نرم کرده است که بسیاری از آنها توسط بدنِ هوشمند درمان شده و برخی به کمک بدن و علم پزشکی و بسیاری هم بدون علاج مانده اند . معجزه یکی از راههای درمان بوده که همیشه باعث حیرت مردم عامه و پزشکان و متخصصان علوم مختلف شده است .

این معجزه و واکنش بدن به بیماری توسط سلول نور بوده که با فعال شدن ، سلولهای بنیادی را امر به درمان و تبدیل شدن به عضو آسیب دیده کرده و شفا رخ میداده است .

سلول نور به اختیار فعال می شود و میتواند این اتفاق به آنی رخ داده یا مدتها زمان ببرد که قابل ذکر است که چه زود چه دیر ، قطعا فعال شدنی است و درمان و شفا را دربر دارد.در این تاپیک سلول نور را به شما معرفی و طریقه فعال کردن آنرا آموزش می دهیم.

لایکم کن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پژوهشگر و بنیانگذار علمِ"هَست" هستم. علم"هست" و طریقه فعال کردن سلول نور را به شما می آموزم تا به شفای بیماری و مشکلات زندگیتان دست پیدا کنید . همه باهم به سمت نور می رویم. #جهانِ_فروزان 

کاش جواب بود، واسه خواهر من ک اینم جواب نداد

دوست عزیز ، این سلول به تازگی کشف شده و این یک اطلاع رسانی عمومی ست ، چطور شما جواب نگرفتید عزیز؟

منتظر اطلاعات بعدی که در مورد این سلول قرار می دهیم باشید تا آگاهیتان افزایش پیدا کند .

دوست عزیز ، این سلول به تازگی کشف شده و این یک اطلاع رسانی عمومی ست ، چطور شما جواب نگرفتید عزیز؟منت ...

من تز طریق یکی دوستام مدارک رو فرستادم امریکا، از ترکیه هم یه دکتر بود پرسیدم. توی تبریز هم  یه پزشک بود پرسیدم گفتن دیگه جواب نمیده خواهرمم ی سال نشده ک فوت شد.

امریکا هم روشش جدید بود، با هوش مصنوعی فکر کنم میخواستن درمان کنن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بیماری هم می تواند مربوط به جسم باشد هم به روح و روان . لاعلاج بودن می تواند در درون بدن باشد یا در ظاهر بدن مانند معلولیت های جسمی . تمام بیماریهایی که به عنوان لاعلاج و بدون درمان از آنها یاد می شود ، درمان دارند و قابل ترمیم و بازسازی هستند . به والدینی که فرزند بیمار دارند ، یا عزیزانی که پدر و مادر بیمار دارند و یا خودشان بیماری به هرشکل و نوع را شاهد هستند باید عرض کنم که قرن ها و هزاره هاست که درمان بیماری و شفای کامل وجود داشته اما به وجود آن پی نبرده بودیم . حال آنرا پیدا کردیم.

من تز طریق یکی دوستام مدارک رو فرستادم امریکا، از ترکیه هم یه دکتر بود پرسیدم. توی تبریز هم یه پزشک ...

اول از همه مواردی که باید به آن آگاهی پیدا کنیم این مورد را باید بفهمیم و درک کنیم و اجرا کنیم و آن مورد این است که زنده بودن در این دنیا مرحله ای است که باید از آن عبور کرد . هر مرحله ای در جهان هستی دارای مرحله قبل و مرحله بعد است . قبل از مرحله جنینی ، مرحله ای بوده که بعداز لقاح سلولهای گامت ، سلول زیگوت شکل می گیرد و با تقسیم سلولی و گذر از این مرحله به مرحله جنینی رسیده و از این مرحله عبور کرده و وارد دنیایی که در حال حاضر در آن قرار داریم می شویم .به دنیا آمدن شروع درک ما از این دنیا است . بعد از گذراندن دوران کودکی ، جوانی ، بزرگسالی ، میانسالی و پیری مراحل مختلف این دنیا را سپری کرده و باید بالاجبار وارد مرحله بعد شویم .قابل ذکر است که هر انسانی تمام دوران را سپری نمی کند و امکان دارد در همان دوران ابتدایی این مرحله را ترک کند .  با بیان این سخنان به یک نکته خیلی مهم می رسیم و آن هم وارد و خارج شدن اجباری از یک مرحله به یک مرحله دیگر است که فقط طبق اراده خداوند قادر و حکیم رخ می دهد . پس گله و شکایتی نیست برای ترک مرحله زندگی در دنیای مادی و ورود به دنیای جدید برای زندگی . همان خداوند قادر و حکیم برای اینکه زندگی در هر مرحله را به نحو احسنت سپری کنیم برای ما قاعده و قانونی نهاده است که با رعایت و اجرای آنها بدون هیچگونه نارضایتی امور را می گذرانیم .پس ابتدا باید این را بپذیریم که باید از این مرحله به مرحله بعد از این دنیا وارد شویم . به بیان ساده ی انسانها ، مرگ حق و اراده ی خداوند تواناست . وَلِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَإِلَى اللَّهِ الْمَصِيرُ . و ﻣﺎﻟﻜﻴﺖ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺮﻭﺍﻳﻲ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺳﻴﻄﺮﻩ ﺧﺪﺍﺳﺖ ، ﻭ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﻫﻤﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍﺳﺖ .(سوره نور ، آیه ۴۲)

من تز طریق یکی دوستام مدارک رو فرستادم امریکا، از ترکیه هم یه دکتر بود پرسیدم. توی تبریز هم یه پزشک ...

خداوند خواهرتون رو رحمت کنه و شک نکنید اونجا خیلی بهتر از این دنیاست. ایشون فقط وارد مرحله جدید و شروع زندگی تازه شدن پس فکر نکنید که از بین رفتن فقط شکل حضورشون تغییر کرده عزیزم.با کمک سلول نور شما میتونید با ایشون هم ارتباط بگیرید و هم انرژی های خوب و مثبتتون رو به ایشون منتقل کنید .این موضوع رو در پیج اینستا توضیح دادم.

در علم نوین از روشهای مختلفی برای درمان استفاده می شود که دارای هزینه های سنگین است و استرسِ هزینه ها ، عامل تشدید بیماری است . از ابتدای آفرینش انسان تا انتهای آن ، انسان با بیماری دست و پنجه نرم کرده و خواهد کرد . خداوند بزرگ و قدرتمند بدن انسان را به گونه ای خلق کرده که در هر شرایطی می تواند خود را نجات دهد . پس از گذشت سالیان سال از پیشرفتهای علم پزشکی ، دانشمندان به سلولهای بنیادی رسیدند . سلولهای بنیادی ، موجوداتی هستند که حکم کیمیا را دارند و می توان از آنها برای درمان بیماریها استفاده کرد . سلولهای بنیادی از ابتدای آفرینش وجود داشته اند و وظیفه ی خود را انجام میدادند اما انسانها از وجودش آگاه نبودند . امروزه برای درمان شدن توسط این سلولها ، هزینه های گزافی باید پرداخت شود که درد و رنج بیماری را چند برابر می کند و همین هزینه های زیاد موجب تصمیم به قطع درمان توسط بیمار می شود که در انتها موجب غالب شدن بیماری بر انسان می گردد . در مقالات و کتابهای فراوانی از ویژگی های سلولهای بنیادی تعریف شده است اما به این نکته توجه نشده که سلولهای بنیادی در سوراخی پنهان  نشده اند تا انسانها آنها را پیدا کنند ، استخراج کنند و برای درمان از آن استفاده کنند بلکه آنها هدفمند آفریده شده اند .  زمانی  که چشم  شما بسته است دلیل نمی شود که چشمی وجود ندارد ، تا زمانی که به اختیار بازش نکنید جایی را نمی بینید پس به اختیار خود باید آن را فعال کنید . سلولهای بنیادی در بدن نهاده شده اند تا به اختیار شما فعال شوند . سلولهای بنیادی ، سربازان گمنامی هستند که با فعال شدن تمام نقص ها را از بین می برند. این سربازان یک فرمانده ارشد دارند که آنها را امر به شفا می کند و آن فرمانده سلولی به نام سلول نور است .