2777
2789
عنوان

تو مهمونی دیدم یکی دزدی کرد

21013 بازدید | 246 پست

سلام 

ممنون میشم نظر بدین خیلی گمراهم 

چند شب پیش ی تولد دعوت بودم 

تولد بچه همکارم بود 

دوتا از همکارهای دیگ هم بودن ک ما چند نفر پیش هم نشستیم بقیه مهمون ها هم ک نمیشناختیم  

خانواده و اقوام و دوستای میزبان بودن 

تعداد حدودا ۵۰ تا ۶۰ نفر بود 

از اینجا بگم ک وارد ک شدم چون غریب بودم با مانتو نشستم بعد ک همکار دیگ اومد رفتیم لباس عوض کنیم 

همکارم سریع عوص کرد رفت من ده دق بعد اون از اتاق رفتم بیرون 

دوتا اتاق رو ب رو هم بود 

اتاق بچشون رو گذاشته بودن برا مهمونا 

اتاق خودشونم درش نیمه باز بود 

دیدم ی خانومه در کشو رو باز کرده دنبال چیزی بعدم ی چیزی گذاشت زیر لباسش حتی برگشت منو دید من جوری وانمود کردم ک انگار تازه از اتاق اومدم بیرون و چیزی ندیدم 

خب نمیشه تهمت زد شاید صاحب خونه خودش درجریانه و نمیخواستن کسی چیزی بفهمه که چیکار می‌کنند 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد وسط مهمونی از میزبان پرسیدماون خانم ک لباسش خوشرنگه چ نسبتی داره باهات گفت از دوستای خانوادگیه چند ساله رفت امد داریم 

فقط خواستم ببینم نسبتش چیه 

حالا یکی از همکارا ک تو جشن بود میگ سرویس طلای مهسا شب مهمونی گم شده  

حالا نمیدونم بگم چیزی یا سکوت کنم

بعد وسط مهمونی از میزبان پرسیدماون خانم ک لباسش خوشرنگه چ نسبتی داره باهات گفت از دوستای خانوادگیه چ ...

خب چرا نگفتین همون موقع 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بقیشم بخون

خوندم نباید سکوت میکردین چرا نگفتین میگفتین ببخشید اما دیدم اینجوری شده گفتم شاید باید بدونید

خب چرا نگفتین همون موقع

چون اصلا نمیدونستم کیه 

گفتم بگم یوقت میگن فصوله 

بعدشم گفتم شاید طرف عادت بوده میزبان گفته برو فلان جا نوار بردار 

الان ک گفتن سرویس طلا گم شده نمیدونم بگم یا نه 

اگرمطمعنی که دزد بوده حتما بهشون بگو حداقلش اینه که رسوامیشه و دیگه باهاش رفت وآمد نمیکنن

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

چون اصلا نمیدونستم کیه گفتم بگم یوقت میگن فصوله بعدشم گفتم شاید طرف عادت بوده میزبان گفته برو فلان ج ...

حتما حتما بگید 

همونجا باید میگفتی

الانم بهش بگو که من چنین چیزی دیدم، ولی نمیدونم واقعا چی برداشته

طلا الان گرمی ۴ میلیون و خورده ایه!!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

شما مطمئنی اون فرد سرویس طلا برداشت ؟؟ یا اصلا مشخص نبود ؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••