2777
2789
عنوان

شما ماهی چند کیلو برنج تموم میکنین

1991 بازدید | 126 پست

سلام.ما سه نفریم ماهی ده کیلو برنج مصرف میکنیم فقطم ناهار برنج میزارم هر روزم غذای برنجی برنجی نمیزارم برای ناهار بعضی روزا نونی میخوریم ولی ده کیلو مصرف میشه .به نظرتون عادیه بامن دارم زیاد مصرف میکنم؟خودم حس میکنم زیاده

۲/۳ ماهی یه ده کیلو ایرانی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالی ۵۰ کیلو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مام سه نفریم این ماه دو کیلو فقط چون بیکاریم وپول خرید نیست

پسرم امروز رف مدرسه گفت مامان نهار پلو بپز 😓

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

ما هم همون ماهی ده کیلو 

با این اوصاف که شوهرم و پسرم خیلی خوب غذا می خورن 

بعد من شام درست نمی کنم غذای ظهره زیادتر می پزم با یه چیزی کنارش بچه هام می خورن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
وای چرا من اینقدر زیاد مصرف میکنم پس به اندازه هم میپزم روزی چهار پیمانه

خب خوراک تون زیاده حتما 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

هر روز غذای برنجی داریم بخاطر همین ماهی ۱۵ کیلو

بچه ها دوست دارن معمولا

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم