2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 272 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثل اون یکی کاربر فیک باشه چی😅تکلیف دعاهامون چی میشه😅😅

دعا کن اگه فیک بود بگو بیاد واسه من

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

ا ره بیمارستان فرقانی هستش

عزیزم من قم هستم میشه لطفا درخواست بدم اسم و فامیل آنه رو برام بفرستی؟ میخوام اگه بشه به عنوان همراهش برم بیمارستان یا زنگ بزنم بگم سزارینش کنن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خب گروه بزنید چرا سایت عمومی رو خبردار میکنید😅

والا ما دلمون میخواد اینجا چت کنیم تاپیک خودمون یعنی یکیمون تاپیک میزنه بقیه همه هستیم منتهی یه عده کاربر بیکار میان توش اظهار نظر میکنن اینجام چون برا دوستمون تاپیک زدن اومدیم وگرنه نمیومدیم صرفا جهت اطلاع

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

مه لقا

میشه کاربری شو بدون تگ واسم بفرستی 

اخه میگفتن نهال هس اونم فیکه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”.