2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4686 بازدید | 272 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور چیزا که فقط به دوست داشتن نیست شرایط خیلی تعیین کننده ست

ما هم بهش گفتیم بچه اش نچرخیده بود واسه اینکه طبیعی بیاد بیرون ولی گوش نداد بخدا طبیعی سخت تره😓😓😓

هی نفسی میاد و میگاد🙃

بالاخره یا طبیعی میشه یا سز نمیدونم تو نی نی سایت چرا هر دوره یه بار یه کاربر و بولد میکنن الکی

تهشم فیک بودنشون معلوم میشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ما هم بهش گفتیم بچه اش نچرخیده بود واسه اینکه طبیعی بیاد بیرون ولی گوش نداد بخدا طبیعی سخت تره😓😓😓

من خودم طبیعی بودم با دهانه رحم یک سانت رفتم آمپول گرفتم ۴ ۵ ساعته زایمان کردن از فولی تا زایمانم ۱۰ دیقه نشد بخیه برشم نداشتم بعضی بدنا جواب نمیده متاسفانه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
@زن_ممدقولی

تا دیشب ساعت نه و نیم زایمان نکرده بود

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اواخرچرخیده که رفته براطبیعی وگرنه بریچ که نمیتونه طبیعی 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

@ملکه۴۵۵منم @زن_ممدقولی بیایین ببینم چی شد

فعلا فقط دعا کنید 

خودش تنهاس 

این دختر چقد مظلومه

کسی هم همراش نیست

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

[QUOTE=355803392]نه هنوز رو اگ درد داره ک خب تاالان باید سزارین میشددرد نداره خب چ عجله اییه چن روز ...

۴۲هفته اس

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

آره هیچکس مثل اونی که الکی گفت سرطان دارم من و نسوزوند😑

اسمش یادم رفت دوست دنیارو میگی؟ یادته دنیا هم چه ملتو سرکار گذاشته بود

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اواخرچرخیده که رفته براطبیعی وگرنه بریچ که نمیتونه طبیعی

خیلی ورزشو اینا انجام داد هر کاری کرد که بچه بچرخه 

من خودم سزارین میخواستم متاسفانه طبیعی شدم واااای چقدر ناراحت بودم از این موضوع

هی نفسی میاد و میگاد🙃