2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4686 بازدید | 272 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر منم زشته باور کنین همین تو کامنتم من میخواستم بنویسم روم نمیشد کاش حداقل بگن هنوز نتونست زای ...

منک باور نمیکنم تاپیکو و اگ واقعیت هم باشه خیلی زشته ک اینجور واضح بیای تاپیک بزنی تو سایت عمومی ک پر از آقاس

منک باور نمیکنم تاپیکو و اگ واقعیت هم باشه خیلی زشته ک اینجور واضح بیای تاپیک بزنی تو سایت عمومی ک پ ...

این سایت برای همچین چیزاس عزیزم 

مردا نباید اینجا عضو بشن

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

منک باور نمیکنم تاپیکو و اگ واقعیت هم باشه خیلی زشته ک اینجور واضح بیای تاپیک بزنی تو سایت عمومی ک پ ...

بعدشم واقعیت داره 

تاپیک ماساژ را چرا نمیگی 

با دیدن عنوان تاپیکش هم خجالت کشیدم و از چشمانم معذرت خواستم 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

این سایت برای همچین چیزاس عزیزم مردا نباید اینجا عضو بشن

بله ولی میشد نگن چند سانت بازه 😕 بعدم اینجا از کسی بابت زایمان کاری برنمیاد وقتی دکتر بیمارستان نمیتونه کاری کنه اینجا میخان چحوری راهنمایی کنن

بله ولی میشد نگن چند سانت بازه 😕 بعدم اینجا از کسی بابت زایمان کاری برنمیاد وقتی دکتر بیمارستان نمی ...

خب چیکار کنه بیچاره دنبال راهکاره 

شاید تو بیمارستان جوابشو نمیدن اینجا میپرسه سوالاشو

خب چیکار کنه بیچاره دنبال راهکاره شاید تو بیمارستان جوابشو نمیدن اینجا میپرسه سوالاشو

چی بگم ولی مادر خواهر مادرشونر خواهرشوهر دخترخاله دخترعمه کلی زن هستن ک زابمان کردن و نزدبکمون هستن و تو ۹ماه کلی فرصت هست برای اطلاعات گرفتن 

خب دیگ هرکسی طرز فکرو نظری داره عزیزم

عزیزم یکجا بچه ها گفتن انگشت وسطتو بگیر بالا رو ب دستگاهی ک بهت وصله عکس گذاش یکجام گف ناهارش حوجس ا ...

حالت خوبه؟ 

براچی خدا منو نبخشه؟ اتفاقا شمارو که نمیدونی من با کدوم کاربر هستم نمیبخشه! 

من کی از کاربر انه صحبت کردم؟

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من شفاف سازی کردم برا همه

کدوم شفاف سازی ؟ 😂

من اصلا حرفی از کاربر انه زدم که اینطوری میگی؟ 

من از کاربر مه لقا گفتم شما چایی نخوره نشستی و قضاوت کردی من رو 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
کدوم شفاف سازی ؟ 😂من اصلا حرفی از کاربر انه زدم که اینطوری میگی؟ من از کاربر مه لقا گفتم شما چایی ن ...

م منم منظورم کسایی بود ک گفتن فیک و دروغه ببخشید اگ بد نوشتم بد برداشت شد اینا شرمنده ،🌹🙏

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

م منم منظورم کسایی بود ک گفتن فیک و دروغه ببخشید اگ بد نوشتم بد برداشت شد اینا شرمنده ،🌹🙏

خواهش میکنم 💙

سلامت باشی عزیزم