2777
2789
عنوان

مشاوره

63 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،ممنون میشم راهنمایی کنین اگه موردمشابهی دیدین،من ۳۷ سالمه و متاسفانه باردارنمیشم و بچه ندارم،الان درحال درمانم،منتها انرژی که از اطراف میگیرم خیلی داره اذیتم میکنه،احساس پیری میکنم،همش میگن اختلاف سنی زیاد میشه بینتون.کلا انرژی منفی زیاد دارم میگیرم،ممنون میشم بهم راه حل بدین چطور بگذرونم این دوران رو

خیلی مادرا این اختلاف سنیو با بچهای دوم سومشون دارن.

و خیلیم باهم خوب هستن

چیز مهمی نیست که دلت جوون باشه

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

منم دیر بچه دار شدم ۳۵ اولی و ۳۹دومی

هرکی هر حرفی زد بگو الان تلزه تک سنای ما بعضیا مجزدن بعضیا تازه وارن ازدواج میکنن، مگه زندگی مسابقه س

اگه خدا خواست بچه هم میاد اگرنه یکی بیار بزرگ کن

من و همسرم بعد سه تا سقط و کلی ارزو بچه دار شدیم ولی ناشکری نمیکنم همچین اشدهن سوزسم نیس ک بخوای حرص بخوری

دعای ارامش بخون، از انرژیای منفی فاصله بگیر و بدون این وقت ازاد و با بچه نداری، پس حسابی خوش باش و بگرد

سلام عزیزممنم دیر بچه دار شدم ۳۵ اولی و ۳۹دومیهرکی هر حرفی زد بگو الان تلزه تک سنای ما بعضیا مجزدن ب ...

مرسی از انرژی مثبتی که دادین خانمی.من کارمندم هستم هرروز سرکار انرژی منفی میگیرم،واقعا شرایط زندگی هرکسی فرق داره.من خودم انتخاب نکردم که بچه دار نشم،کاش مردم این درک رو داشته باشن،بازم مرسی ازتون،فقط شما الان ازاینکه میگن اختلاف سنی خوب نیست،برای خودتون هم اینجوری بوده؟ارتباطتون با بچه ها چطوره الان؟

خواهر گلم این انرژی منفی که از دیگران داری میگیری تحت هرررررر شرایطی باشی همین انرژی منفی رو بهت میدن پس دنبال انرژی مثبت از طرف هیچکس نباش ! الان کسی بابت درس خوندنت ، خانه داریت ،  شغلت یا شوهرداریت بهت آفرین  گفته و حس کامل بودن بهت داده؟؟؟ پس بریز دور حرفای اطرافیانت رو والا منم که ۲۱سالگی بچه آوردم اینقدر حرف شنیدم که زودده درست رو چجوری میخوای تموم کنی تو حتی لیسانس نگرفتی هنوز( بماند که با بچه من فوق لیسانس هم گرفتم) و یه مدت خیلی طولانی همههههه فشار آوردن روم برای دومی و کلا داغون بودم هر جا میرفتم و میومدم با همسرم دعوام میشد از بس دخالت بود و حرفاشون پر از انرژی منفی!!! 

منم یه گوشم در شده یکیش دروازه😄 هررر کاری صلاح میدونی همونو انجام بده ‌چون در هر شرایطی حرف مردم منفیه

مرسی از انرژی مثبتی که دادین خانمی.من کارمندم هستم هرروز سرکار انرژی منفی میگیرم،واقعا شرایط زندگی ه ...

چ خوبه ک کار میکنی

اکه خونه بودی بیشتر خودخوری داشتی

بنظرم این مساله رو ازشون پنهون نکن.مثلا من سقط دهشتم میدونستن تو اقدامم و کسی اذیتم نمیکرد ک چرا بچه دار ننیشی ولی ی همکار دارم همش عه عه میکنه ولی،میدونم ک بچه دارشده و سقط شده

اول با احساس خودت کنار بیا گلم تا از حرف کسی آزرده نشی

بعدم تفاوت ینی حرف دروغی نیست 

وقتی با بچت تفاوت سنی داری حوصلت کمتره جسمت اعصابت ضعیف تره

ولی من حداکثر توانمو براشون میذارم منم کلرمندم با این حال با دوستاشون رفت امد میکنم کلاس میبرمشون دوچرخه بازی پارک میبرم و سعی میکنم خودمو سرزنده بروز نگه دارم باهاشون شوخی میکنم شادی میکنم، تا جایی ک توان داشته باشم با اینکه دیسک کمر دارم

خواهر گلم این انرژی منفی که از دیگران داری میگیری تحت هرررررر شرایطی باشی همین انرژی منفی رو بهت مید ...

دقیقا بایدبیخیال باشی

مردم تو هر شرایطی حرف میزنن و فپقضاوت میکنن

خودمونم همینیم، ی بخشش هم برمیگرده ب اینکه خودمون خیلی چیزا رو بهشون نمیگیم و اونا حدس و گمانهاشونو وارد قضاوت هاشون میکنن

وقتی بفهمن شرایط رو و اینکه بفهمن چقد تاراحتمون میکنن شاید دست بردارن

دقیقا بایدبیخیال باشیمردم تو هر شرایطی حرف میزنن و فپقضاوت میکننخودمونم همینیم، ی بخشش هم برمیگرده ب ...

من تو صورت طرف برگشتم گفتم میدونم شما محبت دارین که فکر بچه دار شدن ما هستین ولی هرکس یه شرایطی داره که دیگران نمیتونن درک کنن بهتره خودمون تصمیم بگیریم که کی میخواییم،، قشنگ دیدن صورتمو که ناراحت شدم

دفعه‌ی بعدی دوباره و دوباره و دوباره تکرار شد!!! یهو مثلا می‌گفتن انشالله فلانی هم زودتر دومی رو بیاره 🙄😟 منکه حتی از نشون دادن ناراحتیم تغییری ندیدم تو این جماعت 

حتی مادرشوهرم میدونست شرایط من چیه همش میگفت عیب نداره من نذر میکنم برات شما هم دکتر های مختلف برید😂😂😂 بزار ندونن اینجوری میگی نمدونن اشکال نداره ولی خب وااای از اینکه بدونن باز دست از سرت بر ندارن…

من تو صورت طرف برگشتم گفتم میدونم شما محبت دارین که فکر بچه دار شدن ما هستین ولی هرکس یه شرایطی داره ...

تو این شرایط ک طرف نفهمه ادم باید سعی کنه با خودش گنار بیاد و دیگران رو غمخوار فرض کنه تا دشمن ، ک کمتر اسیب ببینه

من خودم چون این شدایطو داشتم میگم ک اصلا حرف دیگرانو هیچ میدونستم و باهاشون حرف میزدم ، دیگه دست از سرم برداشتن وقتی دیدن اینطوریم😁