2777
2789

برا همین حق نداریم آدما را لای منگنه بزاریم چند وقت پیش یه مراجعه خانومی داشتم انقد همسرش و خانوادش این خانوم وسط گذاشته بودن و هر کدوم ساز خودشون میزدن به معنای واقعی کلمه دچار آسیب روحی و روانی شده بود 

آقای عزیز به خانومت چه ربطی داره که برادرش تو فلان مهمونی به تو چی گفته مادرش چیکار کرده

خانوم محترم رفتارای خواهر شوهرت چه ربطی به شوهرت داره

اگر با کسی مشکل داریم مستقیم و بی واسطه حلش کنیم نه اینکه سر یه بی دفاع خالی کنیم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان مد شده طرف صدسالشه میگن میدونی چیه همه چی تقصیر پدرمادرته تو بیگناعی عسیسم!!پدر مادر مال یه قرن پیشن اونا هم شاید بلد نبودن نمیدونستن.اونا مقصر نیستن که تو تن پرور و بیشعور و بی اخلاق شدی درصورتی که همه چیز یه زندگی عادی و درست رو هم برات فراهم کردن...

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

الان پری روز پسرمو پسرعموش که بزرگتر هم هست تاحد مرگ کتک زده جوری که یه سنگ گذاشته پشت کمرش خوابوندتش رو سنگه بعدش پاشو با کفش گذاشته رو سینش فشار داده بعدشم از خرخرش گرفته داشته خفش میکرده همه همسایه ها دیدن پسرم زورش نرسیده برگشته فحشش داده فرداش دیدم جاریم عوض عذرخواهی برادر شوهرمو فرستاده خونمون که به چه حقی پسرت فحش داده پسرم ۱۲ سالشه اینجوری شد که ارتباط ۲تا برادر سر رفتار جاری برا همیشه قطع شد 

لایک نکن پدر بیامرز

اشتباهه 

نباید در زمان و مکان و با لحن بدی به طرف مقابلت بگی

وگرنه زن و شوهر باید خوشی ها، دلخوری ها، غصه ها، راز و رمز ها رو به هم بگن

خانمها فکر میکنن آقایون واقعا از سنگن

ولی گاهی شب بچه رو بخوابونید، برید اتاق دیگه، باهاش حرف بزنید

بگید امشب موقع درد دل کردنه

من فلان روز خواهرت فلان رفتار رو کرد ، راستش به کم دلخور شدم دروغ نگم

با لحن بد نه 

با لحن طلبکارانه و انتقام جویانه نه

باید حرف ها رو تو دل ذخیره نکرد

چون یه جا میترکه خرابی ب بار میاره

به مراجعه کنندت اشتباه گفتی شما

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

همین نگفتن ها، نگفتن ها واقعا باعث شده بعضی مراجعه کننده های من فکر کنن فامیل خودشون، خانواده خودشون خدا هستن، هیییییچ ایرادی ندارن، چون عامل دلخوری های طرف مقابل رو نمیدونن و فقط خودشونن ک ایراد میگیرن..

نه...

باید گفت..

ولی چ جور گفتن

کجا گفتن

چطور گفتن

با چه لحنی گفتن ، نیاز ب تمرین داره

گاهی آقایون مخصوصا از من میخوان تو اتاق مشاوره جلسه ای بزارم و آقا بتونه چند تا دلخوری و ناراحتی ک تو دلش مونده و نگفته و ندید گرفته رو ب خانم بگه و میخواد خانم هیچچچچچی نگه و فقط گوش بده

ولی عجیب بعدش اروم میشن 

مام مسئول گرفتاری قدس و لبنان نیستیم آقای محترم به درک جنگ تو کشورشونه، مشکل ما نیست

دهنتو😁

از کجا جور کردی اینو گفتی خلاق😂

اشتباهه نباید در زمان و مکان و با لحن بدی به طرف مقابلت بگیوگرنه زن و شوهر باید خوشی ها، دلخوری ها، ...

من مگه گفتم به مراجعه م چی گفتم؟؟!!!

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
همین نگفتن ها، نگفتن ها واقعا باعث شده بعضی مراجعه کننده های من فکر کنن فامیل خودشون، خانواده خودشون ...

خیلی تکنیکا خوبن ولی مقطعین مثل مسکن میمونن این خانوم انقد تحت فشار بود که کار از گفتن دو تا دلخوری و گلایه گذشته بود 

خیلی تکنیکا خوبن ولی مقطعین مثل مسکن میمونن این خانوم انقد تحت فشار بود که کار از گفتن دو تا دلخوری ...

باز خانم ها تو برقراری ارتباط و صحبت و گلایه کردن ب نطرم بهترن

آفایون بنده خداها خیلی تو دلشون نگه میدارن 

البته استثناها هم وجود دارن

با آقایون فقط با تکنیک یادگیری صحبت کردن و مخثوصا یادگیری درست گوش دادن ، جلو رفت

همین گله و شکایت های ریز و کوچیک هم میتونه سرآغاز و شروع برای این نقطه ضعفشون باشه

باز خانم ها تو برقراری ارتباط و صحبت و گلایه کردن ب نطرم بهترنآفایون بنده خداها خیلی تو دلشون نگه می ...

حالا گله کردن باز خوبه یکی گله میکنه ول میکنه اینو تحت فشار گذاشته بودن مثلا میگفت شوهرم با مامانم اختلاف داره روش نمیشه بگه میاد تو خونه منو تحقیر میکنه و خیلی موارد دیگه 

حالا گله کردن باز خوبه یکی گله میکنه ول میکنه اینو تحت فشار گذاشته بودن مثلا میگفت شوهرم با مامانم ا ...

بله هست ازین موارد هم

ولی خیلی زیاد شدن افرادی ک خودشونو خوب داستان میدونن

و از هممممممه گلایه دارن

بعد دو سه نفر از اون همه رو دعوت میکنی، میبینی، حرف میزنی، میفهمی که نه بابا اینا ایراد ندارن، همون شخصه ک مشکل داره و اصلا هم تو اون فاز نمیره که خودت نیاز ب درمان و کمک داری عزیز دلم

نه کل جهان هستی🤦🏻‍♀️