2777
2789
عنوان

تغذیه برای مدرسه بچه ها

1247 بازدید | 70 پست

سلام عزیزان برای بچه هاتون خوراکی چی میزارید واسه مدرسه؟ از خونه تهیه میکنید یا تنقلات از بیرون میخرید؟ 

پول میدید خودشون از بوفه مدرسه بخرن؟ 

بنظر بعضی وقتا بوفه خوده مدرسه گرونتتره..

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی براش می‌زارم.کیک بیسکویت خییییییلی کم پیش میاد بزارم.نون پنیر گردو خیار سبزی یا کاهو می‌زارم 

لقمه حلوا میگیرم (شیره خرما با ارده)قاطی کن خیلی خوشمزه میشه

تو نون تست یا نون لقمه ای

.دیگه میوه و تنقلات مغزدار می‌زارم

اینا صبحانه هست

نون پنیر گردو که هر روز میبره... دیشب پنکیک درست کردم با توپک خرما.. تا چند روز میبره.. خیلی کم هله هوله میزارم ببره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
لقمه تخم‌مرغ یا نون پنیرگردو...بیسکوییت یا کیک میذارم..میوه میذارم...درهفته یک یادوبار هم ازبوفه مدر ...

لقمه تخم مرغ چطور میزاری؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

امروز لقمه نون پنیر خیار،یه نارنگی،یه آلو

خودمم تو خونه کیک یزدی درست کردم ۱ دونه باشیر الان خورد یه دونه هم برد...

خودم‌تو خونه انواع کیک و بیسکوییت رو درست میکنم میبره...از کیک و بیسکوئیت بیرون خوشش نمیاد

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

اصلا و ابدا از بیرون نمیخریم 

هرروز ساندویچ میزارم نون و پنیر گردو کنجدم میریزم 

سالاد الویه کوکو شامی 

نون و پنیر و سبزی 

حتما یک یا دونوع میوه میزارم 

کلا عادت ندادم به خوراکی بیرون همش ضرره

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

کیک،کلوچه،بیسکوییت،ابمیوه،شیرکاکایو.همه هم از بیرون خونگی هیچی نمیبره متاسفانه

عههه ،.... ای کاش بتونی تنوع بدی براش از خونه بزاری .. آخه معده ترش نمیکنه با کیک و اینا؟؟؟ 

میدونم ها حق میدم اگر نبرن شما چاره ای ندارید

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

تخم مرغ بو نمیده؟

احساس میکنم بوی زیادی داشته باشه

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹