2777
2789

در

درها انواع و رنگ های متفاوتی دارن بعضی چوبی بعضی اهنی و به هر رنگی میتونن باشن اما همشون یه کار انجام میدن بسته شدن 

ما درها رو برا بسته شدنشون میشناسیم درو میبندیم تا جدا کنیم خودمون رو از جامعه خودمون رو از محیط و حتی خانواده درو میبندیم تا نبینیم تا نشنویم اما واقعا اینجور نیست هربار که یه درو بستیم به همون تعداد هم بازشون کردیم اما همیشه صدای بسته شدنشون رو میشنویم 

در ها از نظرم خیلی مظلومن هیچوقت اونجور که باید بهشون توجه نشده جز اصلی خونه ها ساختمان هان در ها وسیله هایی که قسمت های مختلف خونه رو بهم ربط میدن اما هیچوقت دیده نمیشن همیشه رد میشن اونم فقط در حالت نرمال اگه کوبید نشن یا که سپر بلا نشن 😂

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضاش سخته یکم یچیزیم نوشته صلا معلوم نیس چیه میترسم موضوع رو یادش باشه آخه دو بار اومد گفت موضوع م ...

فهمیدم چه مضخرفیه.خوب نوشتی فقط یکم پیاز داغشو زیاد کن.همینم ماسمال کن بده تحویل.

یه تیکه برات مینویسم:

خسته ام.

از اینکه با هر تند بادی عنان از کف دادم و به رقص درآمدم

با هر کوفته شدن هزار و یکبار مرگ را با دیدگانم دیدم و با بیقدی صاحب خانه صدای ناله های لولاهای به ستوه آمده ام بی درنگ و پی در پی به صدا آمد.

چه میشد اگر مرا کسی میفهمید،میشنید،میکاوید؟

چه میشد اگر بودنم در نظر همه پر اهمیت میشد.

کاش میشد از جای دربیایم و به سوی نامتناهی پرواز کنم.آنقدر بروم تا به غایت هستی رسم.با خودم خلوت کنم و آرام آرام در خودم بشکنم و شیون سر بدهم.

همینقدر به ذهنم اومد‌.ببخشید اگه بده و کمه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒