2777
2789

انقدشو نوشتم دستگیره ام خسته است بس که کوبیده شده ام قفل اش هرز رفته و در رفته است

من در خانه ای کوچک ولی پرجمعیت زندگی میکنم من از همان ابتدا که ساخت خانه تمام شد اینجا بودم

از آن زمان که بچه ها تمام سعیشان را میکردند دستان کوچکشان را به دستگیره ام برسانند تا الان که قدشان ار من هم بلند تر شده است

من دوستی با وفا هم دارم دوست من چهار چوب است او از همان اول با من بودا و باعث استحکام من شده

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا موضوع آزاد میگن فلج میشم

در مورد درد و رنج بنویس.هم احساسیه هم نمره خوب میگیری.امتحانش کردم تضمیمیه.البته اگه احساس خیلی به خرج بدی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

در

درهای انواع و رنگ های متفاوتی بعضی چوبی بعضی اهنی و به هر رنگ متفاوتی وجود دارن اما همشون یه کار انجام میدن

تا اینجا باشه تا قسمت موصوع ببینم دبگه چی بنویسم

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
کاش میشد ولی معلم چک نویسم امضا کرده خیلیم گیرهها

نمیتونی یه چک نویسی بنویسی و امضای معلمو جعل کتی؟

من از این کارا خیلی کردم.دبیرمم اصلا متوجه نمیشد

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

در

درها انواع و رنگ های متفاوتی دارن بعضی چوبی بعضی اهنی و به هر رنگی میتونن باشن اما همشون یه کار انجام میدن بسته شدن 

ما درها رو برا بسته شدنشون میشناسیم درو میبندیم تا جدا کنیم خودمون رو از جامعه خودمون رو از محیط و حتی خانواده درو میبندیم تا نبینیم تا نشنویم اما واقعا اینجور نیست هربار که یه درو بستیم به همون تعداد هم بازشون کردیم اما همیشه صدای بسته شدنشون رو میشنویم 

همچنان ادامه دارد 

ایشالا که تا اینجا چرت و پرت نشده باشه؟ 😂

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
نمیتونی یه چک نویسی بنویسی و امضای معلمو جعل کتی؟من از این کارا خیلی کردم.دبیرمم اصلا متوجه نمیشد

امضاش سخته یکم یچیزیم نوشته صلا معلوم نیس چیه میترسم موضوع رو یادش باشه آخه دو بار اومد گفت  موضوع متفاوتیه از این معلمه انقد بدم میادد قشنگ آدمو تحقیر میکنه اگه چیزی بفهمه

...