2777
2789

احساس میکنم بچم خیلیی ترسوعه از دعوا با بچهای کوچیک تر می‌ترسه از صدای بلند از هر چیزی که تهدیدش کنه میترسه و این بشدت حس بدی بهم میده

من خودم بچه بودم پسرای چند سال بزرگتر خودمم نمیتونستن زور بگن بهم ولی متاسفانه بچم خیلیی ترسوعه کاملا معلومه فقط نگران اینم این خصلت روش بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هایی که جسور هستن راحت ترن تو بزرگسالی. درست میشه اگر براش وقت و هزینه کنی... 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
پنج سالشه و مثلا یه بچه چهار ساله بیوفته دنبالش بگه میخوام بزنمت این میدوعه میاد با گریه میگه فلانی ...

همه درگیر ترسای بچگیمون هستیم درد های که کشیدیم و اونموقع متوجه نمی‌شدیم ولی الان تونیم پس در حق بچت ظلم نکن و پیش مشاور ببرش

باید کار بشه باهاش تا آسیب روحی

در مدرسه یاآینده نبینه اونم این زمونه که.....

معلومه متکی به شماست 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بچه هایی که جسور هستن راحت ترن تو بزرگسالی. درست میشه اگر براش وقت و هزینه کنی...

دقیقا منم از همین بابت نگرانم اصلا شجاع نیست کوچیک تر بود خیلی بهتر بود ولی الان بشدت لوسه و خیلیییی هم گریه میکنه چکار باید کنم؟

همه درگیر ترسای بچگیمون هستیم درد های که کشیدیم و اونموقع متوجه نمی‌شدیم ولی الان تونیم پس در حق بچت ...

متاسفانه تو شهرستان کوچیکم و مشاور کار بلد نداره اینجا

دقیقا منم از همین بابت نگرانم اصلا شجاع نیست کوچیک تر بود خیلی بهتر بود ولی الان بشدت لوسه و خیلیییی ...

خودت  یکم دست بکار شو. از هرچی میترسه قاطع بگو ترس نداره بیا انجامش بدیم...بعد که انجام داد بگو به همبن راحتی...

یه ازمایش هست بده بچت انجامش بده. دوتا قاشق بده دستش بهش بگو پرتشون کنه بالا و دوباره سعی کنه بگیرتشون. اگر انداخت و تلاش کرد بگیره، که اوکیه‌. اگر ترسید مشخص میشه جسور نیست

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
باید کار بشه باهاش تا آسیب روحیدر مدرسه یاآینده نبینه اونم این زمونه که.....معلومه متکی به شماست

تو مدرسه و ارتباط گیری و از این مسائل خوبه اعتماد به نفسش خوبه از نظرم چون تو جمع به راحتی برای صحبت مشکلی نداره 

به صدای بلند بهتره بگم حساسه  نه که بترسه فقط یه مورد اینه که اگه یه بچه کوچیک تر دنبالش کنه یا بزنش این زود گریه میکنه و دادو بیداد منم کلا دخالتی نمیکنم میگم باید خودت نزاری بزنت اگه زدت خودت باید بزنیش

متاسفانه تو شهرستان کوچیکم و مشاور کار بلد نداره اینجا

الان همه چیز اینترنتی و مجازی شده. تازه مشاورم کلی پول میگیره . برو ایتا کلی کانال معتبر تربیت کودک هست. من از یکیشون دوره خریدم عالی. اسم کانالش (علی میریان مسیر رشد ) هست. بر یه سر به مطالبش بزن عالیه. میتونی مسکلتو بهش بگی راهنماییتم میکنه

خودت یکم دست بکار شو. از هرچی میترسه قاطع بگو ترس نداره بیا انجامش بدیم...بعد که انجام داد بگو به ه ...

از لحاظ جسور بودن که بنظرم واقعا جسور نیست دقیقا برعکس بچگیای خودم ولی بابای بشدتتت محتاطی داره که همش از این بابت نگرانم که این اخلاقش شبیه باباش شده و به قور شما جسارت نداره

نگو اگر زد تو هم بزن. باید بهش بگی از خودت دفاع کن ... 

تو موقعیتهای مختلف یادش بده و بگو اینجوری وایسا قوی و محکم از خودت دفاع کن. و براش اجرا کن. مثلا اگر بچه  ای خواست بزنه ما نمیزنمیش فقط ازش فاصله میگیریم و بعد با صدای کمی بلند بهش میگیم تو حق نداری منو بزنی...تا اون بترسه...اگر نترسید بار دوم دست رو فقط بلند میکنیم( اما هرررگز نمیزنیم)  و میگیم برووووو