2777
2789

فلان مداح حتما شرکت کنند و .... ولی در مورد مادر شوهر و پدر شوهر ک میشه خیلی راحت همه چیز فراموش میکنند مثلا نمیزارند شوهرشون مادرشونو ببینه 

یا خانواده همسرشونو اصلا دعوت نمیکنند ماه تا ماه 

مگه اینا نباید از خدا بترسند و خدا گفته ب پدر مادر احترام بزارید و ...

من طرف میشناسم قطع رابطس با مادرشوهر پدر شوهرش بعد همششش داره صلوات میفرسته و ... 

در صورتی ک من خودم خانواده شوهرم اذیتم کردن مادر شوهرم خیلیییییی بهم تیکه میندازه و ... اما من دلم نمیاد مادر از پسرش جدا کنم خدارو خوش نمیاد یا میبخشم میگم بلاخره مادر شوهر منم عروسم یچیزی میگه دیگ همین مادر شوهرم تعریف این عروس مذخبی هارو جلوی من میکنه من ب دل نمیگیرم واقعا چجوری خودشو نو راضی نگه میدارن و از اون داستان قیامت اینا نمیترسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اون شخصم اشتباهه ربطی ب صلوات و نماز ندارع،قطع رابطه با خونوادع غیبت تهمت هم اشتباه،درسته بد حجابی هم خوب نیست ولی غیبت و تهمت خیلی گناهش بیشتره،همه هم ک شبیه ب هم نیستن

شما اشتباه میکنی

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
کسی نیس جواب من رو بده اگر حکم شرعیش اینکه اشکال نداره ب ماها هم بگید

نه عزیزم اینا اصل وجودشون ایراد داره 

به نظرم اینا اگه مذهبی هم نباشند بازم اخلاق های زشتشون همراهشونه 

به نظرم اینا بدترین دشمن مذهب هم هستند هیچ کس مثل اینا نمی تونه کسی رو از مذهب زده کنه

گلام کار بسیار اشتباهی میکنن

من عین توام و واقعا برکت تشو تو زندگیم هر لحظه دارم میبینم نمونه ش اینه که شوهر م واقعا دوستم دره

واما جاری ها که سالی یبار میان و اونم لا دعوا میرن 

دیدم اوضاع زندگیشون از هر جهت بده

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺

اشکال داره گلم دین ما دین رافت و مهربونی و گذشت هست همبن دین میگه اگر کسی آزارت میده و بهت آسیب میزنه ازش دورشو ولی حرمت نشکن آبرو نبر دلش رو نشکن.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
کار اون شخصم اشتباهه ربطی ب صلوات و نماز ندارع،قطع رابطه با خونوادع غیبت تهمت هم اشتباه،درسته بد حجا ...

بله درسته من میگم چرا اونجایشو ک دوست دارند انتخاب میکنند اونجای ک سختشونه ن 

بعد خیلی راحت مورد شماتت قرار میدن ادم بی حجاب یا کسی ک عقیده سی ا سیش با اون ها یکی نیست 

کار اونا هم پس بده 

عزیزم میزان مذهبی بودن رو رفتن جلسات مداح معروف یا حتی میزان حجاب و تسبیح و صلوات و نماز و روزه تعیین نمیکنه ..

اون مقدار که بتونی پا روی هوای نفس بزاری و تقوا داشته باشی ..

هر کسی هم یه امتحانی تو زندگی داره یکی با مادرشوهر یکی با همسر یکی با فرزند بد ..

خلاصه امتحانت رو باید خوب پس بدی و جلوی هوای نفست رو بگیری..

اون بندگان خدا هم گرفتار هوای نفسن 

نمیدونم عزیز . ولی اینومیدونم مذهبی و غیر مذهبی نداره چون یکی صرفا نمازهاش رو سروقت میخونه دلیل نمیشه که توی بقیه مسائل زندگیش هم انقدر سختگیر باشه . یا کسی که بی حجابه دلیل نمیشه که توی همه مسائل زندگیش آسون گیر باشه . میدونی بالاخره هممون انسانیم یه جاهایی گیرو گور داریم خداهم همه ی اینارو باهم جمع میبنده نسخه بهشت و جهنم میپیچه.

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...