2777
2789

هرجایی که دکترتون میگه. ولی من شاکری رو شنیدم تعیین جنسیتش که خیلی خطا داره.
رستاک خوبه. نسل امید ،سولماز پیری و سونوی نیلو هم شنیدم خوبه.
ولی بازم بستگی به نظر دکتررت و وقت دهی مراکز سونو داره

براي سلامتي پسرم صلوات بفرستين🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجایی که دکترتون میگه. ولی من شاکری رو شنیدم تعیین جنسیتش که خیلی خطا داره. رستاک خوبه. نسل امید ،س ...

جدی؟ توی سایتش نوشته تعیین جنسیتش خیلی درسته

تلاطم های امواج جدائی ،زده کاشونمو صد تکه کرده
من شنیدم شاکری عالیه. شک نکن. ولی باید وقت قبلی بگیری.

وای نمیدونم چیکار کنم بعضیا میگن خوبه بعضیام میگن نه، از نسل امید وقت گرفته بودم الان زنگ زدم میگن دکترش رفته مسافرت حتی زنگ نزدن به من اطلاع بدن

وای نمیدونم چیکار کنم بعضیا میگن خوبه بعضیام میگن نه، از نسل امید وقت گرفته بودم الان زنگ زدم میگن د ...

نسل امید که دکتراش یکی دوتا نیستن

چقد بی فکرن. دکتر سونو منم تو غربالگری اول رفت مرخصی. آخرم رفتم یجای معمولی چون زمانم داشت تموم میشد. 

سونو نرگس هم خوبه ها.

کی باید بری؟

میدونیکه تا پایان سیزده هفته و شش روز وقت داری.

نسل امید که دکتراش یکی دوتا نیستن چقد بی فکرن. دکتر سونو منم تو غربالگری اول رفت مرخصی. آخرم رفتم ی ...

الانن دقیقا دوازده هفته و دو روزم، آره میبینی اینهمه بی مسئولیتن خیلی جالبه 

میگفتی شما باید جوابگو باشید و منو با یک دکتر دیگه تو همون نسل امید بزارید.

گفت فردا که کنسله ولی تا آخر هفته باهاتون تماس میگیریم حالا من موندم منتظر باشم یه نه  آخه چرا توی ایران به دنیا اومدیم چرا اینقدر بی نظمی 

گفت فردا که کنسله ولی تا آخر هفته باهاتون تماس میگیریم حالا من موندم منتظر باشم یه نه   آخه چر ...

الان خیلی بعیده که بتونی از جاهای خوب وقت بگیری. بازم تلاش خودتو بکن و یه وقت بگیر برای چند روز آینده. اگر زنگ زدن که هیچ برو همون نسل امید. وگرنه وقتتو داری.

خونتون کدوم سمته تهران هستش؟