2777
2789
وای نمیدونم چیکار کنم بعضیا میگن خوبه بعضیام میگن نه، از نسل امید وقت گرفته بودم الان زنگ زدم میگن د ...

نسل امید دکترش طهماسب پوره که رفته رستاک. دروغ میگن رفته مسافرت. غربالگری دوم منو هم طهماسب پور توو رستاک انجام داد. خ وزرا هستش.

براي سلامتي پسرم صلوات بفرستين🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی بعیده که بتونی از جاهای خوب وقت بگیری. بازم تلاش خودتو بکن و یه وقت بگیر برای چند روز آیند ...

باشه صبر میکنم همون نسل امید زنگ بزنه سمت غربیم

تلاطم های امواج جدائی ،زده کاشونمو صد تکه کرده
نسل امید دکترش طهماسب پوره که رفته رستاک. دروغ میگن رفته مسافرت. غربالگری دوم منو هم طهماسب پور توو ...

چه جالب؟ جای معروفیه؟ دستگاهاش مثل نسل امید خوب هست؟

باشه صبر میکنم همون نسل امید زنگ بزنه سمت غربیم

منم سمت غربم. بلوار فردوس.

دکتر پیش کی میری؟ من میخوام دکترمو عوض کنم.

اگه سونو پیدا نکردی آخر برو سروش توی فردوس غرب. معمولیه ولی خیلی خوب و با حوصله ست دکترش. من آخر مجبور شدم برم اونجا.

[QUOTE=47388471]عزیزم شما دکتر پیش کی میری؟ من میخوام دکترمو عوض کنم.. [

بیمارستان صارم دکتر میرفندرسکی میگن خیلی خوبه ، من دکترم توی میرزای شیرازیه اسمشم شبنم میردامادی

بچه ها برای غربالگری مگه از چند روز قبل باید از نسل امید وقت گرفت؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم شما دکتر پیش کی میری؟ من میخوام دکترمو عوض کنم.. 

من پیش فریده کاظمیان میرم. شهرک غربه مطبش. ولی خیلی شلوغه باید به منشیش التماس کنی وقت بده ولی میده معمولا 

چه جالب؟ جای معروفیه؟ دستگاهاش مثل نسل امید خوب هست؟

آره خیلی خوبه. طهماسب پور اولم اینجا بوده. الان چون دکتر قبلی رفته خارج از کشور طهماسب پوراومده اینجا. دکتر قبلیشم فرزانه فتاحی بود که خیلی خوب بود.