2777
2789
عنوان

توروخدا بین بچه هاتون فرق نزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه ی اولم ۱۴ سالمه خواهرم ۸ سالشه

عزیزم ،خواهرت کوچولوعه واسه همین ،تو هم تو ین نوجوانی هستی حساس شدی وگرنه بچه اول ابهت خاصی تو خونه داره اینکه تو بچگی سرتو داد می‌زده ولی سر خواهرت نه علتش بی تجربگب والدین هست ولی خب سر بچه دوم بهتر کنار میان بااین قضیه توهم با خواهرت دعوا نگیر بچه اس نمی‌فهمه😁

به عنوان یه مادر میگم بعضی اوقات واقعا نمیشه همچی یکسان باشه، مثلا من از لحاظ مراقبت برای کوچکه بیشتر وقت میزارم چون نیاز داره ، از لحاظ هزینه برای بزرگه بیشتر هزینه میکنم چون نیاز داره، و محبت رو برای هرکدوم به صورت مختلفی نشون میدم ،شما ۱۴سالته یه خانم بالغی چرا باید با یه بچه ی ۸ساله دهن به دهن بشی اصلا ؟

بابام: گرمشون نشه ، گرسنگی نکشن، عصبی نشن، ناراحت نشن،کم و کسری نداشته باشن اذیت نشن و....

دقیقاااا

البته از لحاظ تغذیه کم و کسری ندارم به هردومون میرسن

ولی با رفتارشون خیلی ناراحتم میکنن

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

یه چیز بگمهر پدر و مادری یکی از فرزندان رو بیشتر از بقیه دوست دارنو با مرور زمان بهتر میشه متوجه این ...

من ۵/۶ ساله متوجه این تفاوت شدم

تا الان ناراحت بودم ولی دارم به خودم میگم

وقتی اونا هم پیر شدن از من کمک خواستن بهشون بگم برید به همون دختر عزیز دردونه تون بگید! با این جمله خودمو آروم میکنم

و باهات موافقم، تک فرزندی بزرگترین شانسیه که یه فرد میتونه داشته باشه

خیلی همیشه میگن ته تغاریا لوسن حرف حرفه اوناس همه محبتا برای اوناس ولی نیست 😔

یه چیزی بگم ناراحت نشی ۹۹ درصد مواقع ته تغاریا واقعا لوسن و زیاد بهشون توجه میشه

ولی شما استثنایی احتمالا

مراقب روحت و روانت باش مثل من نشی☺️

دیر گفتی🥲بعضی وقتا حس میکنم یه روانیم

ولی هر چی هست تقصیر خانوادمه که باعث شدن به این روز بیفتم😕

به عنوان یه مادر میگم بعضی اوقات واقعا نمیشه همچی یکسان باشه، مثلا من از لحاظ مراقبت برای کوچکه بیشت ...

ولی من فرزند وسطم و خواهرم از من بزرگتره🥲😂

همش مادرم میگه برای بچم کم گذاشتم و فقط اونو میبینه

وقتایی که من پریودم خون ریزیم وحشتناکه و عذاب میکشم سرش یه عالمه کار میسپاره دستم ولی آبجیم پریود میشه اون پریود خیلی سبک تر از منه و اصلا خونریزی زیادی نداره میگه برو کنار اون میاد اون کارا رو انجام میده

و در آخر میگه بین بچه هام فرق نمی‌ذارم که

این یه مثال کوچیکش بود

سر کتکایی که نا حقانه تو سن ۱۱ یا ۱۲ سالگیم میخوردم هنوز روحم داغونه و شبا کابوس میبینم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

من ۵/۶ ساله متوجه این تفاوت شدمتا الان ناراحت بودم ولی دارم به خودم میگموقتی اونا هم پیر شدن از من ک ...

والا وقتیم پیر شن از ما توقع دارن😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

عزیزم ،خواهرت کوچولوعه واسه همین ،تو هم تو ین نوجوانی هستی حساس شدی وگرنه بچه اول ابهت خاصی تو خونه ...

من وقتی خواهرم کوچولو بود خیلی دوسش داشتم🥹ولی الان روز به روز بیشتر داریم از هم فاصله میگیریم

من خودم آدم خیلی حساسیم، ولی واقعا ابهت خاصی ندارم تو خونه

من

اگه دو خواهر یا برادر کوچکتر از خودت داشتی بینشون دعوا میشد مطمئنا تو طرف خواهر کوچکترتو میگرفتی پس والدینتو درک کن و اینا میگذره خاطره میشه خودتو اذیت نکن عزیزم تو همه خونه ها هست . بزرگ میشین خاطره میگین میخندین همین الان ی لبخند خوشگل بزن. گور بابای حرص و دلخوری . ببین من کوچیک بودیم همه میگفتن خواهر کوچیکه ازمن بزرگتره من بدم میومد ک چرا من بزرگترم ولی هرکی میبینمون برعکس تشخیص میده ولی الان...

به عنوان یه مادر میگم بعضی اوقات واقعا نمیشه همچی یکسان باشه، مثلا من از لحاظ مراقبت برای کوچکه بیشت ...

اون درست تربیت نشده لوسه و واسه من رییس بازی در میاره

با مامان و بابامم همینجوریه ولی اونا هیچی نمیگن و فقط قربون صدقش میرن

ولی من نمیتونم تحمل کنم یه بچه واسه من تصمیم بگیره و پررو بازی در بیاره