2777
2789
عنوان

توروخدا بین بچه هاتون فرق نزارید

395 بازدید | 64 پست

مامانم بین منو خواهرم فرق میزاره همیشه وقتی دعوامون میشه طرف اونو میگیره، بیشتر بهش محبت میکنه

همیشه از بچگی سر من داد میزد ولی سر اون نه، همیشه با مهربونی بهش تذکر میداد

خلاصه بخوام مورد های بیشتری رو بگم تا صبح طول میکشه... بعدش من میام اعتراض میکنم مامانم میگه تو بدبخت حسودی قلبت سیاهه 💔یا میگه هردوتو به یه اندازه دوست دارم(قشنگ مشخصه دروغ میگه) 

بعدش میرم تو اتاقم گریه میکنم مامانم محکم درو باز میکنه میگه چته لوس شدی باز برو درستو بخون... فقط منتظر اینم که ازشون جدا شم زندگی خودمو بسازم و ازشون دوری کنم

همش میگم کاش تک فرزند بودم💔

پ. ن: بین بچه هاتون فرق نزارید به شدت آسیب میبینن هر چند ممکنه متوجه نشین... اگه نمیتونین فرق نزارین بزارین تک فرزند بمونه بدبختش نکنین مثل من شه. الان من از خواهرم متنفرم همش بخاطر رفتار های مامانم... 

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مورد و تجربه کردم خیلی سخته خیلی خیلی

خدا این پدر مادرا رو نصیب هیچ کسی نکنه💔

جفتتون چند سالتونه بچه چندمی

من بچه ی اولم ۱۴ سالمه خواهرم ۸ سالشه

بر منم میگفتن تو حسودی قلبت سیاهه

انگار تیکه کلامشونه😕

یه چیز بگم

هر پدر و مادری یکی از فرزندان رو بیشتر از بقیه دوست دارن

و با مرور زمان بهتر میشه متوجه این موضوع شد و این دوست داشتن قابل مشاهده تر میشه

سر همین موضوع دوست دارم فقط یه بچه داشته باشم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

کارشون اشتباههیکبار سمت شما رو بگیره بایدبعد بسپره خودتون مشکلتون رو حل کنیددر جای دیگه با خرید هدیه ...

بخدا خیلی وقتا حق با من بوده ولی طرف اونو گرفتن

انقدر اینکارو کردن که لوس شده

بهش بگم بالا چشمت ابرو مامانو صدا میکنه