2777
2789
عنوان

حس ششمی عزیز بیا ی لحظه 🧡🧡😁😚

88 بازدید | 10 پست

ی خانومی ک ۲۳سالشه و متاهل هست ، کارمنده و وضع مالیش ب شخصه عالیه ، از طرفی شوهرش (ک دقیقا نمی‌دونم شغلش چیه ) خیلی وضع خوبی داره مولتی میلیاردر هست ) خیلی خانوم با کمالات و خوش اخلاقیه از همه جهات ، خیلییییییی بی اندازههههههه از من تعریف می‌کنه (ک مامانم از من نمی‌کنه) و واقعا اگه ی آقا از من همینقدر تعریف میکرد میگفتم  ک یکی از خانوم های ایده‌آل از نظرش هستم (روم کراش داره) ولی این میزان از تعریف و تمجید از من از طرف ی خانومی ک آنقدر باشخصیت هست  خیلی از نظرم عجیبه ( از همه چیز از همه جهات از من تعریف میکنن ، بعد من هم ب شوخی گفتم  شما نظر لطفتونه آنقدر از من تعریف میکنین اگه من آنقدر خوبم چرا ی آدم حسابی در خونه بابام رو نمی زنه😅😂بعد ایشون هم با خنده و شوخی گفتم غصه نخور خودم یکی رو برات پیدا میکنم😂بعد باهم ک حرف می‌زدیم فهمیدم ک با خانواده خودشون خواهر برادر ها رابطه خوبی ندارن چون ب موقعیت ایشون حسودی میکنن منم کلی حرف قشنگ زدم😂 بعد دوره از من تعریف کردن  و بعد از خانواده همسرشون خیلی حرف زدن بعد هم ی چیزی بود ک من. ازشون میخواستم شمارشون رو بهم دادن و بعد تو پیام ها ب قدری قربونش صدقم میرفتم و خیلی مهربونه بودن ک خیلی برام عجیبه آدم ب این مهربونی

بنظرتون کسی رو برام مد نظر داره؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه در ب در حس ششمی حس ششمی کجایی😂🧡

حالا جالب اینجاس خودمم حس قوی دارم
ولی برا خودم هیچیو نمیتونم پیش بینی کنم  

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

تایپک رو بخون ، بگو واسم کسی رو مد نظر داره 😚😚🧡🙏

عه اسی تویی؟
والا زیاده حال ندارم بخونم  
اما حسم میگه اونی میشه ک خودت میخوای

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !