ی خانومی ک ۲۳سالشه و متاهل هست ، کارمنده و وضع مالیش ب شخصه عالیه ، از طرفی شوهرش (ک دقیقا نمیدونم شغلش چیه ) خیلی وضع خوبی داره مولتی میلیاردر هست ) خیلی خانوم با کمالات و خوش اخلاقیه از همه جهات ، خیلییییییی بی اندازههههههه از من تعریف میکنه (ک مامانم از من نمیکنه) و واقعا اگه ی آقا از من همینقدر تعریف میکرد میگفتم ک یکی از خانوم های ایدهآل از نظرش هستم (روم کراش داره) ولی این میزان از تعریف و تمجید از من از طرف ی خانومی ک آنقدر باشخصیت هست خیلی از نظرم عجیبه ( از همه چیز از همه جهات از من تعریف میکنن ، بعد من هم ب شوخی گفتم شما نظر لطفتونه آنقدر از من تعریف میکنین اگه من آنقدر خوبم چرا ی آدم حسابی در خونه بابام رو نمی زنه😅😂بعد ایشون هم با خنده و شوخی گفتم غصه نخور خودم یکی رو برات پیدا میکنم😂بعد باهم ک حرف میزدیم فهمیدم ک با خانواده خودشون خواهر برادر ها رابطه خوبی ندارن چون ب موقعیت ایشون حسودی میکنن منم کلی حرف قشنگ زدم😂 بعد دوره از من تعریف کردن و بعد از خانواده همسرشون خیلی حرف زدن بعد هم ی چیزی بود ک من. ازشون میخواستم شمارشون رو بهم دادن و بعد تو پیام ها ب قدری قربونش صدقم میرفتم و خیلی مهربونه بودن ک خیلی برام عجیبه آدم ب این مهربونی
بنظرتون کسی رو برام مد نظر داره؟؟؟