2777
2789
عنوان

درگیری سر ارث امروز عصر

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 82 پست
عالییی .فکر کنم با یه مشت همه ی کارای کرده نکرده جلو چشمش میاد🤣

من یکبار دوره راهنمایی ی مرد تو راه مدرسه پشتم راه افتاد با حرفاش خیلی اذیتم کرد بعدم دانشگاه و صبح زود و شب و متلک هاش دیگ بعد اون خیلی جدی تر رفتم تا مهارت رزمی یاد بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکبار دوره راهنمایی ی مرد تو راه مدرسه پشتم راه افتاد با حرفاش خیلی اذیتم کرد بعدم دانشگاه و صبح ...

منم وقتی کوچیک بودم میخواستم ورزش‌های رزمی برم ..مامانم ترسید رو خواهرام فن پیاده کنم نذاشت برم🤣🤣🤣

من همسرمو بسپارم دستت خدایی خورد و خمیر میشه درسته؟😂۶۳ سالشه برای تو خیلی ضعیفه؟

ضعیف ک نه اما کلا من آدم ب شدت ارومیم اما دربرابر خانواده اصلا شخصیتم عوض میشه تو عصبانیت آدم انگار زورش دو برابره و حرصش زیاد دیگه هرکاری میکنه

من یکبار دوره راهنمایی ی مرد تو راه مدرسه پشتم راه افتاد با حرفاش خیلی اذیتم کرد بعدم دانشگاه و صبح ...

زورت به افراد سالمند و پیرمرد معلومه که راحت میرسه

به جوونا چی

مثلا همین مردای۲۰ ۲۲ ساله ها 

ضعیف ک نه اما کلا من آدم ب شدت ارومیم اما دربرابر خانواده اصلا شخصیتم عوض میشه تو عصبانیت آدم انگار ...

یعنی کسی مثل شوهرمو که ازت یذره کوتاه تر و لاغرتره رو نمیتونی بزنی؟