طرفا ساعت ۴ و ربع بود پسر برادر همسایمون با ماشین یحوری ترمز گرفت ما گفتیم مثلا چیزی شده از تو خونه همسرمو دخترم رفتیم پشت پنجره دیدیم پسر مثلا ۱۷ . ۱۸ ساله ای که ماهم قبلا دیده بودیمش اونحا اومده خونه عموش و دم در داد و بیداد میکنه که پولادپدرمو بردین رفتین خونه ساختینو دختر فلان فلان شدت رو عروس کردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداوکیلی زورت میرسه مثلا؟😂😂اینم نخورده بود برده بود خرج دخترش کرده بود پسره داد میزد دخترتو شبیه ج ...
صددرصد من همین الآنم ب همشون گفتم شبو روز دعا کنید پدرم باشه چون ب شدت مهربون بود و مهربونی ندید بخاطر بودنشه من شدم برادرزاده اونا عمه عمو خدایی نکرده ی روز نباشه فرداش زندگی همشونو آتیش میزنم همشون هم میدونن من حرفی بزنم صدرصد انجام میدم
بد تر از شیطانن ..خدا لعنتش کنه ...خاله ی بنده خدا درسته آلزایمر داشت ولی ظاهرا سالم بود قرص های جور واجور بهش میداد که زود بمیره و به کسی نگه که خونه رو برده زده به اسمش ...
خواهری ک خودش متاهله از حسادت و رقابت زندکی خواهر کوچکترش از هم میپاشونه با شوهره دوست میشه این خواهره هم مظلوم کتک خور نمیتونه ثابت کنه بعد طلاقش باز آویزون شوهر دوم خواهر کوچکه میشه ک اونم خراب نیست ولی ب زنش تهمت میزنه میگ خواهرت ک متاهله انقد خرابه بمن گیر میده لابد تو هم مثل خواهرتی
اره واقعا تو تصور کن فردا مادرت پیر شده باید فلان جاش رو عمل کنید و پول ندارینخب میره رو مغزت که این ...
خوب واقعا همینه. اینی که میبنید اینجوری هجوم آورده خیلی ساله دندون رو جگر گذاشته و هیچی نگفته و هی دیده طرف به روی خودش نمیاره و در مواردی مدعی و طلبکارم هست. دیگه مغز یارو نمیکشه دیگه. دادگاه پاسگاه و رضای خدا نباشه یه گوله باید خالی کنی تو یارو تا دلت خنک بشه قشنگ
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز