2777
2789
عنوان

درگیری سر ارث امروز عصر

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 82 پست
خوب کرده اگه مالشونو نمیخورد اینکارو نمیکرد

من دلم برا پیرمرده سوخت بیشتر چون خیلی کتک خورد بیچاره زورش خیلی کمتر بود 

همسرشم همون اول که کتک خورد جلو در آبروش رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نخواستین ولی شاید کسی واقعا نیاز داشته باشه. و بخواد

اره واقعا تو تصور کن فردا مادرت پیر شده باید فلان جاش رو عمل کنید و پول ندارین

خب میره رو مغزت که اینا پولمونو بردن ما الان باید پر پر شدن مادرمونو ببینیم

خداوکیلی زورت میرسه مثلا؟😂😂اینم نخورده بود برده بود خرج دخترش کرده بود پسره داد میزد دخترتو شبیه ج ...

صددرصد من همین الآنم ب همشون گفتم شبو روز دعا کنید پدرم باشه چون ب شدت مهربون بود و مهربونی ندید بخاطر بودنشه من شدم برادرزاده اونا عمه عمو خدایی نکرده ی روز نباشه فرداش زندگی همشونو آتیش میزنم همشون هم می‌دونن من حرفی بزنم صدرصد انجام میدم

اینا انسان‌نیستن که‌.شیطانن

بد تر از شیطانن ..خدا لعنتش کنه ...خاله ی بنده خدا درسته آلزایمر داشت ولی ظاهرا سالم بود قرص های جور واجور بهش میداد که زود بمیره و به کسی نگه که خونه رو برده زده به اسمش ... 

ولی من دلم خنک شد😂

خلاصه که من خیلی ترسیدم نذاشتم همسرم بره گفتم الان همسرمم کتک میزنه اون وسط شانس که ندارم اینم همینجور هلش بدی رفته 😂🤦🏽‍♀️

اینا انسان‌نیستن که‌.شیطانن

خواهری ک خودش متاهله از حسادت و رقابت زندکی خواهر کوچکترش از هم می‌پاشونه با شوهره دوست میشه این خواهره هم مظلوم کتک خور نمیتونه ثابت کنه بعد طلاقش باز آویزون شوهر دوم خواهر کوچکه میشه ک اونم خراب نیست ولی ب زنش تهمت میزنه میگ خواهرت ک متاهله انقد خرابه بمن گیر میده لابد تو هم مثل خواهرتی 

ولش میکنه طلاقش میده 

اینا از یزدیدم بدترن

صددرصد من همین الآنم ب همشون گفتم شبو روز دعا کنید پدرم باشه چون ب شدت مهربون بود و مهربونی ندید بخا ...

نه جدی مثلا پاش بیوفته خدایی نکرده

از لحاظ بدنی جوری هستی بری مثلا عموت رو کتک بزنی؟ 

چندسالشه

خواهری ک خودش متاهله از حسادت و رقابت زندکی خواهر کوچکترش از هم می‌پاشونه با شوهره دوست میشه این خوا ...

واااییی🥲والا یزید اسمش بد دررفته. آدم یه چیزایی میبینه و میشنوه که یزید جرات نمی‌کرد بهش فکر کنه چه برسه انجامش بده😅

اره واقعا تو تصور کن فردا مادرت پیر شده باید فلان جاش رو عمل کنید و پول ندارینخب میره رو مغزت که این ...

خوب واقعا همینه. اینی که میبنید اینجوری هجوم آورده خیلی ساله دندون رو جگر گذاشته و هیچی نگفته و هی دیده طرف به روی خودش نمیاره و در مواردی مدعی و طلبکارم هست. دیگه مغز یارو نمیکشه دیگه. دادگاه پاسگاه و رضای خدا نباشه یه گوله باید خالی کنی تو یارو تا دلت خنک بشه قشنگ 

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
نه جدی مثلا پاش بیوفته خدایی نکردهاز لحاظ بدنی جوری هستی بری مثلا عموت رو کتک بزنی؟ چندسالشه

تو دعواهای خانوادگی دخالت نکنید چون خطرناکه نهایت از همون دم پنجره داد بزنید ک ساکت بشن یا زنگ بزنین ۱۱۰ بیاد 

خودتون وسط نرید