2777
2789
عنوان

کاش انقدر دختر خوبی نبودم

1494 بازدید | 92 پست

سلام امشب بعد مدت ها با مامانم رفتیم پارک تا پیاده روی کنیم دیدم پارک چقدررر شلوغه چقدر دخترا با دوستاشون اومدن پارک ورزش می کنن بازی های مختلف انجام میدن بعضی دخترا هم که با دوست پسرشون دست تو دست هم قدم می زدن یهو دلم گرفت از اینکه چرا من هیچ کدوم از اینا رو تجربه نکردم چرا تاحالا هیچ دوست خوبی نداشتم که بتونم باهاش برم اینور و اونور تفریح کنم ، چرا تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم بچه ها باورتون میشه من با ۱۸ سال سن تا حالا دیت نرفتم... چرا اخه من انقدر باید تنها باشم 

میدونم همین الان از مامان و بابام بپرسی بهترین بچه تون کدومه اسم منو میگن ولی اخه دل مرده ی خودم چی😞 چرا انقد بابد تنها و بی کس باشم من؟ چه دلخوشی و لذت ها که جونیم تموم میشه اما تجربه نمیشن برام حیف حیف از این عمرم که انقد تو تنهایی و بی هیچ دلخوشی گذروندم...

باورت میشه ۲۳ سالمه و دیت نرفتم و چیزی رو هم از دست ندادم ؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چی میگی عزیزم درکت میکنم ولی الان تو موقعیت مهم ترین از زندگیت هستی   درس  مهمه اینده مهمه تو این سن و سال ادم بره دور دوس پسر و تفریح موفق نمیشه عمرش هدر میره قدر  خانوادتو بدون  و   تلاش کن برای اینده   برای این چیزا وقت زیاده

اخه دختر قشنگم ۱۸ که سنی نیست 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اینکه تو جوونی پاک موندی یعنی دل مرده شدی؟ منم مثل شمام چیز عجیبی نیس که میگی باورتون میشه خیلی ها اینجوری هستن به خواست خودشون و به این مسئله افتخار هم میکنن شادی به این چیزا نیس میشه شادی حلال داشت

آره باورمون میشه 

ی جوری میگه ۱۸ سالمه و دیت نرفتم انگار باید میرفتی! 

دوست همجنس خودت آره باید داشته باشی در حد معقول ولی سنی نداری که دنبال آزادی زیاد و دیت و این داستانا باشی 

الان باید تمرکزت رو درست باشه 

اینکه تو جوونی پاک موندی یعنی دل مرده شدی؟ منم مثل شمام چیز عجیبی نیس که میگی باورتون میشه خیلی ها ا ...

نمی دونم شاید همینطور باشه ولی خوب اخه بعضی وقتا هم دلم میگیره که چرا این خوشی ها رو تجربه نکردم