2777
2789
عنوان

خانما از چند سالگی خواستگار داشتید

253 بازدید | 21 پست

بیشترین تعداد خاستگار هاتون تو چ سنی بود

من ۲۰ سالمه تا حالا هیچ خاستگاری نداشتم حتی یدونه

ن تنها ک خاستگار نداشتم بلکه اصلا تا حالا با هیچ پسری هم رابطه نداشتم ن حضوری ن مجازی 

اصلا انگاری قرار نیست برا من از این خبر ها باشه

من مثلا تا ۲۴ ۲۵ دلم نمیخاد شوهر کنم واقعا

ولی خب بعضی وقتا میترسم نکنه همینجوری پیش بره برای من و تا اخر عمرم هیچکس نباشه ک دوسم داشته باشه

اخه همه دورو بریام تو این سنا خاستگار دارن ولی من ن

مگه چقدر دوست نداشتنیم واقعا؟؟

صورت و اندام معمولی دارم ولی خب لباس پوشیدنم خیلی سادس و ارایش اینا هم نمیکنم اصلا بلد نیستم واقعا 

خونواده خیلی خوبی دارم 

من 13 ولی 23 ازدواج کردم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳سالم بود

قیافم شبیه جن

نمیدونم چطور پسندیدن😐🤣

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

۱۷

چون منو همیشه لوس کردن کسیم دوسم داشت نمیتونست نزدیک شه😂عین بچه ۲ ساله باهام رفتار میکردن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

عزیز به تعداد نیشت به کیفیت ممکنه یهو یکی برات بیاد همون بشه شوهرت 

من از ۱۶ داشتم ولی تنها کسی که خونه راش دادیم له صورت رسمی با خانواده و اینا همسرم بوده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از ۱۲ سالگی چون قدم بلند بود

۱۶ عقد کردم

و بیشتر خاستگارام تو سن ۱۸ تا ۲۰ بود 

الانم ک بچه دومم باردارم خاستگار دارم چون خیلیا فکر نمیکنن من ازدواج کردم ۲۱ سالمه

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

بیشترینش تو ۱۲تا ۱۴سالگیم بوده🫤

از ۱۵تا ۱۷سالگیمم کلی خواستگارداشتم

امسال ک ۱۸م هیچی چون کلن سبک زندگیمو تغییردادم

البته مهم نی مهم اینه فرد موردنظرم بیادخواستگاریم🫢

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون