2777
2789
عنوان

انتخابات اشتباه و سالها پشیمانی

5318 بازدید | 96 پست

اصلا دلم نمیخاستم اینجا حرف از زندگیم بزنم ولی واقعا احساس پشیمونی میکنم حسی بدیه ک همیشه باهامه و نمیدونم چطور باید راحت شم راه درست چیه. 

مهمترین انتخابهای زندگیمو بد انتخاب کردم و حالا این شده نتیجه اش. سال 88ک کنکور دادم رتبه ام ب نسبت موقعیتی ک توش بزرگ شده بودم خیلی خوب بود میتونستم یکی از رشته های پیرا پزشکی رو قبول شم ولی با مسخره بازی شد کشاورزی... بعدش برا مرکز بهداشت بهیار میگرفتن خواهر اصرار پشت اصرار ک شرکت کن تو حتما قبول میشی چون واقعا درسم خوب بود اما من گفتم ن من میخام برم دانشگاه و جو گیر بودم و فک میکردم دانشگاه چ خبره رفتم لیسانس کشاورزی خوندم و الان بیکار.. هر روز بم سرکوفت میزنن ک اینهمه درس خوندی اینهمه هزینه شد برات آخرش چی.. از اینک زحمات پدرم بی نتیجه مونده از اینک خودم ب چیزی ک لیاقتشو داشتم نرسیدم واقعا ناراحتم. حتی ارشد شرکت کردم وبا ی رتبه خیلی خوب قبول شدم ولی ی ترم رفتمو و انصراف دادم بنظرم ادامه ی راه اشتباه اشتباه تره. حالا بنظرتون چیکار کنم تا از اینهمه حسای بد راحت بشم. 26سالمه و متاهل. هنو بچه نداریم. البته سه تا سقط داشتم

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
منم درسمو نخوندم خیلی پشیمونم    

من نمیخام تا آخر عمرم پشیمون بمونم. نمیخام ی مادر ناراحت برا بچه هام باشم. ولی چیکارکنم نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از انتخاب رشته كارشناسيم انقد پشيمونم كه حد نداره

يه روزايي كه درگير مسئله كار و تحصيل  ميشم ، دلم ميخواد سرمو بكوبم به ديوار به خاطر اين انتخاب رشتم😔😔

يه روزي، يه جايي ، به يه طريقي... صبر داشته باش- فقط صبر داشته باش

خوب حالا تا چند سال دیگه میخوای غصه انتخاب رشته رو بخوری ده سال ؟بیست سال؟

ولش کن دیگه 

یه برنامه جدید برای زندگیت بریز 

فکر کن سی و شش سالگی دلت میخواد الان چه تصمیمی میگرفتی الان همونو بگیر 

حال متکلم از کلامش پیداست
خوب حالا تا چند سال دیگه میخوای غصه انتخاب رشته رو بخوری ده سال ؟بیست سال؟ ولش کن دیگه  یه بر ...

میخام همین کارو بکنم ولی ترسم از اینه ک باز انتخابای اشتباه داشته باشم. مثلا دوباره کنکور دادن و خوندن مثلا پرستاری آیا این درسته یا بعدش بازم پشیمون میشم. نکنه بعدش دوباره بیکار بمونم و این داستان ادامه دار بشه

منم از انتخاب رشته كارشناسيم انقد پشيمونم كه حد نداره يه روزايي كه درگير مسئله كار و تحصيل   ...

منم 

کلا از اونهمه درس خوندن خیییلی پشیمونم 

کاش میرفتم دنبال آرایشگری

ناراحت نباش تنها نیستی...منم ارشد اصلاح دام دارم...27 سالمه و بیکارم....کلی هم پشیمونم از اینکه این رشته رو خوندم..الان یعنی تو میخوای دوباره درس بخونی؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

وای استارتر

منم دقیقا اشتباه شمارو. کردم

می تونستم اونموقع به راحتی پرستاری و. بقیه رشته های پیراپزشکی دانشگاه دولتی شهرمون قبول بشم

ولی من اونموقع اصلا رشته بیمارستانی نزدم

فکر کردم به روحیه م نمیخوره

حماقت کردم، گول حرفای رنگ و لعابدار یکی از دوستام که سال قبل رفته بود کشاورزی خوردم

و مهندسی کشاورزی زدم

واااای که چقدر پشیمونم

منم  کلا از اونهمه درس خوندن خیییلی پشیمونم  کاش میرفتم دنبال آرایشگری

منم همیشه حسرت آرایشگری رو میخورم...کاش میرفتم دنبالش 😢

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

یکی از دوستام با رتبه بسیار بسیار پایینتر

کاردانی هوشبری خوند و الان استخدامه تو بیمارستان

تازه به راحتی می تونه ادامه بده و حتی فکر کنم تا دکترا بره

تازه الان یه طرحی اومده یه سری از افرادی که پیراپزشکی خوندن می تونن تخصص پزشکی بگیرن

میخام همین کارو بکنم ولی ترسم از اینه ک باز انتخابای اشتباه داشته باشم. مثلا دوباره کنکور دادن و خون ...

الان دیگه این کار  درست نیست چون هم شرط سنی پیدا میکنی هم قبولی واقعا واقعا سخت شده و پشت کنکور میمونی 

یه راه دیگه برو  

حال متکلم از کلامش پیداست
خوب حالا برو 

احساس میکنم الان دیگه خیلی دیره،توخونه همه مسخره م میکنند..تازه بخاطر درس ازدواج هم نکردم