2777
2789
عنوان

واقعا حقوقایی که به ما میدن خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 34 پست

چرا حقوق کارگرو دوبرابر نمیکنن خب کارفرما کمتر سود ببره چخبره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همینه وکسی نیس اهمیت بده واقعا سخته براما ماهی ۱۰تومن مستاجریم ب جایی نمیرسه.خدابدادمون برسه بعد ...

این زندگی آخه ما داریم نمیدوتیم چرا لک لک ها. ما رو اینجا انداختن 

این زندگی آخه ما داریم نمیدوتیم چرا لک لک ها. ما رو اینجا انداختن

ماهممون قربانی حرفای خانواده وافکارغالب جامعه وآموزش های غلط هستیم 

اون زمان یه مشاوری نبود بیاد استعدادیابی وعلاقه یابی کنه 

چشم بسته رفتیم سمتی که اصلا براش ساخته نشدیم.....

اره با وجود وزیر کار و دست به یکی کردنش با کارفرما حتما حقوق ها زیاد میشه

اللهم العن ابامکرها و ظالمین

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خانم ها نمیتونن دو سه شغله باشن. چون بچه داری و کار خانه و مدرسه بچه ها هست 

ولی آقایون میتونند  سه شغل داشته باشند.. صبح تا ظهر اداره... بعد از ظهر تو یک مغازه کار کنند( ساندویچی. گل فروشی. ..یا رانندگی اسنپ...یا پیک موتوری) 

یه شغل هنری... مثل خوانندگی تو عروسی ها.. 

هرچی میخوام درست کنم تو خونه باز هم گرون در میاد آخه چی ارزونه پدرمون در اومده کسی بفکر ما بد بختا ه ...

نه بابا با وجود همچین یزید هایی کی میخواد به فکر ما باشه 

آخه بلد نیستم

منظورم همون کالباس نگیری بهتره  سعی کن میری سمت سوییس اینا سی تومن بخر با همون سر تهشو هم بیار،منم از شنبه تا چهارشنبه بیمه قورمه میزارم خداروشکر گوشت خور نیستیم گوشت نمیخریم ولی نهایت مثلا مامانم یه بسته بده اندازه  یه لیمو عمانی یه تیکه میندازم همین مرغ جوجه میکنم ،سعی کن میگو بخری هفتاد یا صد تومن هروقت پول گرفتی،من میرم خونه مادرم تره بار اخر ساعت حراجه سه بسته گوجه سیب رمبنی و پیاز میده پنجاه با کدو بادمجون و بلال میخرم ،اکه نهار میبری میکو‌پلو اینا بزار جمعه ها سعی کن از هر خورشتی یه ذره نگهداری جمعه به دفعه همرو گرم کن بخورید،سخته ولی میشه ،دوپیازه بزار حبوبات باز بخر خیس کن نیمه پز کن تو غدا درست کردن استراحت کنی،یه راه ساده برو خونه مامانت چند تکه مرغ اینا بردار بیار🤣🤣🤣یمت مهمونی دادن اصلا نرو 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خانم ها نمیتونن دو سه شغله باشن. چون بچه داری و کار خانه و مدرسه بچه ها هست ولی آقایون میتونند سه ش ...

ببخشید مگه آدم آهنی هستن خسته میشن

کافیه یک نفر رو داشته باشی بقیه هیچن هیچ اون هم خداست