2777
2789

یه دوبار نون باگت گرفتم با کالباس و‌گوجه و نوشابه و دوبار هم سوسس تخم مرغ و رب و‌یه چند بار هم چند تا خوراکی ساده به راحتی یک و‌پونصد تموم شد واقعا آدم با هشت تومن چجوری باید زندگی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه هست ویکی سونر من شش میدن بهش یارانه میشه هفت تقریبا سعی کن خونگی درست کنی سمت اینا نری هم سالم تره هم کم خرج

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اره همینه وکسی نیس اهمیت بده واقعا سخته براما ماهی ۱۰تومن مستاجریم ب جایی نمیرسه.خدابدادمون برسه بعد اونوقت میگن خط فقر ۱۰۰تومن ده کجا صد کجا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
باز خوبه هست ویکی سونر من شش میدن بهش یارانه میشه هفت تقریبا سعی کن خونگی درست کنی سمت اینا نری هم س ...

کم خرج مثل چی؟ همه چیز گرونه

کافیه یک نفر رو داشته باشی بقیه هیچن هیچ اون هم خداست

گرونیه خیلیییی 

اگه گرونی نبود همین حقوق برا یه زندگی ساده خیلی هم خوب بود

خدا به دادمون برسه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲