2821
2789
عنوان

برادرشوهرم

487 بازدید | 18 پست

بچه ها ما ۹ماه عقد کردیم،شوهرم از هرنظر فوق العادس۲۶سالشه و یه داداش بزرگتر داره،شوهر من شغلش پلیسه ولی برادرشوهرم یه ادم فوق العاده مزخرف بی اخلاق که اهل کار کردن نیست از اینا که هر شغلی یهش میگن میگه نه در شان من نیست و با خانومش خیلی مشکل دارن،۲سال پیش شوهرم ۶۰۰یا ۷۰۰میلیون میذاره و به گفته ی بقیه برادرشوهرمم همین مقدارو میذاره و شراکتی باهم یه کارگاه تولید کالای خواب راه میندازن خلاصه الان نزدیک به یکساله ک من رفت امد دارم این کارگاه هیچ سودی برای شوهر من نداره بعد جاریمم خودش خیاطه اونجاست کلا برادرشوهرمم یه ادم مزخرف که به شوهرم امر و نهی میکنه که من کارهای بیرونو انجام نمیدم کسی جنسی چیزی میخواد هرجا تو باید ببری خلاصه اینکه تو ایام محرم جاریم بهم گفت داریم کارامونو اوکی میکنیم بریم اتریش پیش عمم ولی هیچ کس نمیدونه فقط به تو گفتم بعد گفت کارگاه اصلا سود نداره ولی چون شوهرم بیکاره ببندیمش از کجا پول بیاریم جاریم فوق العاده ادم دوروییه،بعد الان ما خونه خریدیم شوهرم کلی زیر بار قرض صداش در نمیاد ولی خیلی بهش خیلی سخت میگذره ماهی ۳۸تومن قسط میده وبا حرفایی که خانوادش میزنن بنده خدا اینطوری فکر میکنه که این کارگاه مثلا بعدا به سود دهی میرسه و خیلی وقتا میبینم تو کارگاه از لحاظ مالی از شوهرم سو استقاده میکنن و کارگاهشونم اینطوریه که مثلا یه مشت زن جمع میشن خاله خانباجی نه که سفت و سخت کار کنن من از حرفهای جاریم بهش هیچی نگفتم میترسم یهو جمع کنن بعد سرمایه ی شوهر من پرت و پلا شه این وسط نمیدونم به نظرتون بگم به شوهرم یا نه؟؟شر نمیشه؟چیکارکنم؟؟

به نظرم حتما حرفای جاریت رو به همسرت بگو 

از هیچ کس هیچی بعید نیس چطور معلوم که سهم همسرت رو بالا نکشن؟ 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به شوهرت بگو اینجوریه ولی پیش بقیه نگین که میدونین میخوان برن‌فقطبگین پول لازم داریم سرمایه مون و میخوایم.فکرخودتون باش فقط

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
افرین باید بطورغیرمستقیم پولشونو بگیرن

دقیقا جز این چیزی بگن داستان میشه.جاریش میزنه زیرش.اسی بدمیشه این وسط.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
به شوهرت بگو اینجوریه ولی پیش بقیه نگین که میدونین میخوان برن‌فقطبگین پول لازم داریم سرمایه مون و می ...

به نظرت باور میکنه حرفامو؟؟یا به اونا بگه اونا اصلا گوش میدن که بدن پولو یا جمع کنن ؟شرنمیشه؟