2789

کارایی ک مثلا انجام دادین یا نکاتی رو ک بهشون گفتید

خب بالاخره بچه آن و اونقدر پخته نیستن

.

واسه بچه ها ما گوشی نمیخریم

هرچقدم که نکاتو بگی بازم کنجکاویشون تحریک میشه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

خانما لطفا بیاین تاپیک اخرم

برای پسرم هرگز تا ۱۳ سالگی موبایل هوشمند نمیخرم چون میدونم چه اسیبی میزنه! کامپیوتر در دسترسشه و براش تلفن ساده برای زنگ زدن گرفتم که با خودش همراهش باشه

نر های هول که به مادرخودتونم رحم نمیکنید درخواست ندین چون با چیز خوبی مواجه نمیشین♥️🦃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه من یه گوشی داره عهد بوق هیچی درست حسابی روش نصب نمیشه برای اینکه یه وقت بتونه زنگ بزنه بهمون بهش دادم تا ابتدایی رو تموم نکنه گوشی براش نمیخرم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

فضای مجازی نزار بره

تهشبازی انلاین

زیاد بازی های چت دار نزار انجام بده یکمم بترسونش بگو یکی ازین بازیا داشت توش پیام میداد هکش کردن و ازین چیزا

کلا زیاد محدودش نکنید وقتی بهش بگید ی ساییت رو نره یا یه بازی نکنه بیشتر تحریک میشه یه راهی پیداکنه انجامش بده

بببن اگع واقعادمیتونی کنترل کنی و مراقبش باشی بخرمن نمیخرم تا زمانی که بالغ بشن

گوشی ک والا کلا پدرومادرم تا وقتی بچه دانشگاه بره براش نمیخرن

خودمم دیگه دانشگاه ک قبول شدم خریدن

ولی بهرحال برای کلاس های مجازی از گوشی مادرم استفاده میکردن و نمیدونم چجوری کنترل کنیم ک هم آسیب نبینه هم احساس نکنه ک کنترل میشه و ناراحت بشه چون خیلی بچه ی مغروریه و دوست نداره مثل بچه ها باهاش رفتار کنیم دیگه داره میره دبیرستان

.

من از 7 سالگی تبلت داشتم و مثلا اجازه مستقیم وصل شدن به اینترنت نداشتم

اخر هفته ها یا وقتی نمره ام خوب میشد اجازه بازی دانلود کردن داشتم ک اونم ماامنم باید تایید میکرد