2777
2789
عنوان

چجوری کراشمو جذب کنم

458 بازدید | 19 پست

دوستان خیلی خلاصه بلد نیستم صحبت کنم ...

چند هفته ای هست که توی محل کارم روی یه اقای خیییلی خییییلی محترم کراش زدم ...

از لحاظ ظاهری خیلی موجه و مرتب و دقیقه 

البته خب ممکنه متاثر از شغلش هم باشه (پلیسه ...)

البته خودم پلیس نیستم ولی چون توی یه مکان عمومی فعالیت داریم حضور ایشون و همکارانشون الزامیه ...

به هر حال ...

از لحاظ سنی باید بین ۲۴ تا ۳۰ سالش باشه و اینکه از لحاظ ظاهری هیچی کم نداره به نظرم ...

اما خب از همکارایی که قبل از من هم اونجا کار میکردن تعریف این آقا رو خیلی شنیدم .

فکر میکنم این اقا متوجه علاقه ی من به خودش شده یا حتی یه حس دو طرفه ممکنه باشه ...

چون هر از چند گاهی بهم نگاه های دزدکی میکنه 

از وقتی همکارامم فهمیدن این قضیه رو بیشتر سر به سرم میزارن و حتی جوری رفتار میکنن که اون آقا هم یه بو هایی برده ...

ولی من اصلا خودمو خیلی خوشحال نشون نمیدم و احساساتمو تو خودم میریزم که هوا برش نداره ...

هر چند که کراش زدن سر تا سر ذوقه ولی سرکوبش میکنم و که پسره اول پیشنهاد بده😅

از رفتارای اخیرش بیشتر مطمئن شدم که اونم بهم توجه میکنه حتی وقتی شیفت کاریش تموم شد با لباسای شخصیش از جلوم رد شد بهم نگاه کرد و لبخند زد در صورتی که قبلا اصلا از این کارا نکرده بود و یا حداقل من ندیده بودم ازش  ...

یا مثلا وقتایی که من مشغول به کارم هستم از فاصله ی تقریبا نزدیکم رد میشه و بهم نگاه میکنه (اینو همکارام شاهدش بودن ولی بر خلاف میل باطنیم توجه زیادی نمیکنم بهش )

فقط هر از گاهی از کنارِ میزش بی توجه رد میشم 

و یا یه نگاه جزئی و کوتاه دارم 

با یه لبخند خیلی ریز 

حالا به نظرتون چجوری برم بهش نخ بدم :)))

چجوری کاری کنم بهم پیشنهاد بده 😁

چون آدمِ درونگرایی ام تا حالا به کسی پیشنهاد ندادم و حتی پیشنهاد هایی هم مه داشتم رو رد کردم 

ولی این یکی خیلی خاصه به نظرم ...

حالا به نظر شما چیکار کنم که روی جذبش اثر بزاره و خیلی هم دور از غرور و ادب نباشه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ضایع بازی دار نیار و کلا منصرف شو چون اگر اشتباه کرده باسی و حدست درست نباشه  و اون ازت خوشش نیاد کار کردن برات سخت نیشه و به مشکل میخوری

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

ای جاننن 😍😍😍

اعتماد به نفستو از دست نده  و اصلا پیشنهاد نده   بزار خودش بیاد بگه 

یه نکته ی دیگه گاهی یه سریا یه کار هایی رو از سر ادب و احترام میکنن و ما اشتباه برداشت میکنیم 

بنظرم ضایع بازی دار نیار و کلا منصرف شو چون اگر اشتباه کرده باسی و حدست درست نباشه و اون ازت خوشش ن ...

من خودم مطمئنم که خوشش اومده 

از رفتارا و نگاهاش و لبخندایِ غیر معمول و بی دلیلش مشخصه ...

مشخص که نه ضایس 

چون من هیچ کاری نمیکنم که ازم خوشش بیاد 

حتی نگاش هم نمیکنم ...

ای جاننن 😍😍😍اعتماد به نفستو از دست نده و اصلا پیشنهاد نده بزار خودش بیاد بگه یه نکته ی دیگه گا ...

مطمئنم این کارو میکنه 

ولی چون محل کارمون شلوغ و عمومیه خیلی خیلی خیلی زمان بره این قضیه 

چون پلیس هم هست 

باید بهم اعتماد کنه که شماره بده ...