2777
2789

توروخدا اگه از دعایی معجزه گرفتین بگین بخونم برا شوهرم دلم آروم ندارع دارم دق میکنم کمکم کنین دعاش کنین بگین چی بخونم براش شفا پیدا کنه خدایا شوهرم 😭😭😭😭

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

الهی من بمیرم الهی من بی جون بشم نبینم این حال و روزشو خدایا یه دری بگشا خدایا چشاشو باز کنه خدایا چقدر درد آخه چقدردرد تحمل کنم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر کن اگه حال شوهرت خوب شه به مدت هفت سال آش فاطمه زهرا بپز من لب مرگ بودم یه ساعت دیرتر عمل میشدم می مردم مادربزرگم لینا نذر کردن انگار معجزه بود الان هم هرسال اش میپزیم امیدوارم شوهرت بهبود پیدا کنه

بسم الله الرحمن الرحیم

لا اله الا انت الحلیم الکریم

لا اله الا انت رب العرش العظیم

الحمدلله رب العالمین

اللهم انی اسئلک موجبات رحمتک 

و عزائم مغفرتک 

والغنیمه من کل بر

والسلامه من کل اثم

والفوز بلجنه والنجاه من النار

اللهم لا تدع لی ذنبا الا غفرته

ولا هما فرجته

ولا سقما الا شفیته

ولا حاجه من حوائج الدنیا و الاخره الا قضیتها ویسرتها برحمتک یا ارحم الراحمین

این دعا رو با گریه و دل شکستت بخون و از ته دلت دعا کن برا شفاش ان شالله خوب میشه

آروم باش توروخدا گریم گرفت💔 نماز حضرت زهرا بخون بی جواب نمی‌ذاره برات

بزنم تو نت هست نمازش؟ تورو خدا دعاش کنین دارم تلف میشم از غصه 😭

نذر کن اگه حال شوهرت خوب شه به مدت هفت سال آش فاطمه زهرا بپز من لب مرگ بودم یه ساعت دیرتر عمل میشدم ...

میکنم من جونمو میدم براش اون که نباشه جون من چه ارزشی داره 😭

بسم الله الرحمن الرحیملا اله الا انت الحلیم الکریملا اله الا انت رب العرش العظیمالحمدلله رب العالمین ...

ممنون 😭

آره عزیزدلم 🥲 بسپارش به امام رضا براش نذر کن ایشالله درست میشه 🥲چشم عزیزدلم چشم تو الان فقط آروم ب ...

اون هیچ کسو ندارع بابا نداره بچه مریض داریم چقدراز غصه بچه دوتامون آب شدیم حالا اینم وضع خودش بچه بیمارم بابا میخواد😭

حدیث کسا بخونین ان شاءالله خدا شفا می ده

خوندم هردعایی ک فکر میکنم خوبه خوندم براش از بس اشک ریختم چشامو سرم هرچی مسکن میخورم از درد خوب نمیشن بی تابشن😭😔😔😔