2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

214 بازدید | 28 پست

امسال برای سال دوم کنکور تجربی دارم و خیلی نگرانم..🥲

امسال اخرین سالیه که میتونم کنکور بدم

همش میترسم الکی درجا بزنم

پارسال هیچ تلاشی نکردم،امسالم سعی خودم میکنم،ولی واقعا نمیتونم ساعت مطالعمو بالا بکشم

کسی هست کنکور تجربی داده باشه یا کنکوری باشه و ساعت مطالعش بالای ده ساعت باشه؟

من هر روشی امتحان میکنم نمیتونم...اگه کسی ساعت مطالعه بالا داره میشه بگه چطور میخونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم به قدم ببر بالا ساعت مطالعتو یعنی از پنج ساعت شروع کن طی یکی دوماه برسون به ده دوازده ساعت که ماندگار باشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قدم به قدم ببر بالا ساعت مطالعتو یعنی از پنج ساعت شروع کن طی یکی دوماه برسون به ده دوازده ساعت که ما ...

درسته👌🏻

ممنونم بابت نظرتون

هر صبح که بیدار میشم با کلی امید میرم پای درس،،میگم امروز اون روزیه که حداقل 10ساعت میخونم،ولی تا الان که نتونستم بیشترش کنم.

خییلی که بخوام بخونم 5ساعتمشاور هم دارم همش دارم گزارشای 11میدمعذاب وجدان اونم دارم🥲

۵ ساعت فقط مطالعه؟تست چقدر میزنی؟

آزمون میدی؟

روزی ۲۰ دقیقه نیم ساعت اضافه کن به مطالعه ت یه دفعه نمیتونی خیلی ببری بالا ساعت مطالعه رو

تست زیاد بزن 

درسته👌🏻ممنونم بابت نظرتونهر صبح که بیدار میشم با کلی امید میرم پای درس،،میگم امروز اون روزیه که حد ...

نه یه روزه امید نداشته باش که بتونی معجزه بکنی بخونی هم ماندگار نیست و اینو بدون اگه روزی پنج ساعت بخونی ولی هرروز بخونی خیلی بهتر از اینه که یه روز 10ساعت بخونی یه روز هیچی نخونی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من امسال کنکور دارم یه هفتس هیچی نخوندم

وای خیلی عذاب دهندس

منم همش نوسانی میخونم

اگه دوازدهمی تلاش خودتو کن،،پشت کنکور موندن واقعا سخته

من پارسال دوازدهم بودم خیلی سر سری گرفتم همه چیو،اخرم هم نهاییو تر زدم هم کنکور

با وجود هزینه هایی که کرده بودم

ببین اول قدم باید برنامه ریزیت دقیق باشه و بهش متعهد باشی مثلا اوایل ۶ تا پارت ۱ و نیم ساعته بنویس بعد در آخر هم یکی دوساعت روتین بذار برای مسائل و عمومی و اینا بین پارت هاهم یه ربع بیشتر استراحت نکن ، گوشی رو از محیط مطالعه ات دور کن تا حواست پرت نشه ، کلا سعی کن هر عامل مزاحمی که تمرکزتو از بین میبره حذف کنی ، اینکه صبح زود بلند بشی باعث میشه به قول معروف روزت کش بیاد و راحت ساعت مطالعه بالا ثبت کنی ، برنامه ات تا میشه درسای متفاوت داشته باشه بیشتر برای جمع بندی و شبای امتحان بقچه ای بخون ، یه دفتر داشته باش و درسایی که خوندی و ساعت مطالعه ات و تعداد تستت رو ثبت کن و هر روز سعی کن بهتر از دیروزت باشی

ببین اول قدم باید برنامه ریزیت دقیق باشه و بهش متعهد باشی مثلا اوایل ۶ تا پارت ۱ و نیم ساعته بنویس ب ...

ممنونم که وقت گذاشتی❤️

تلاش خودمو میکنم

ایشالا که بتونم..