2777
2789
عنوان

شیاف ضد سقط

173 بازدید | 11 پست

سلام مامانا 

من دکترم گفت به خاطر ترسی که بهم وارد شد و دردم از دیشب تا حالا قطع نشده گفت برو شیاف بگیر و اورژانس صدای قلبشو بشنوم 

الان پنج ماهه هستم هفته دیگه هم انومالی دارم 

دردم از دیشب خیلی کمتر شده 

فقط اینکه چون بیمه شوهرمو قطع کردم و این ماه یکم از لحاظ مالی مشکل پیدا کردیم 

استرس هزینه اش رو دارم

کسی میدونه پذیرش بیمارستان و نوشتن نسخه شیاف و قیمت شیاف و شنیدن صدای قلبش چقدر میشه؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف بسته ای ۱۸۰ میتونی تعداد هم بخری مثلا ۵ تا هر بسته ۱۵ تا داره بعضیا هم ده تایی هستن هزینه بیما ...

یعنی کم بشه چقدر میشه حدودی ؟؟؟؟ 

کمش هم برام مهمه آخه الان ۱۳۰۰ میشه انومالی و ویزیت دکترم 

بسته ۱۰ تایی چقدره هزینه اش؟؟؟ 

بعد من دارم ۱۸ هفته رو پر میکنم بهداشت میذاره صدای قلبشو؟؟؟؟؟

یعنی کم بشه چقدر میشه حدودی ؟؟؟؟ کمش هم برام مهمه آخه الان ۱۳۰۰ میشه انومالی و ویزیت دکترم بسته ۱۰ ت ...

من هفته ۱۷ هستم 

دیروز بهداشت بودم کنترل داشتم خودش گفت بذار صدای قلب هم گوش کنیم 

دو روز قبلش هم تو مطب شنیده بودم 

هفته ۱۴ هم تو بیمارستان شنیده بودم  وقتی هفته ۱۴ گفت ممکنه نشنوی نگران نشو من خونریزی کرده بودم یکم 

گفت اگر نشنیدی برو سونو اگر شنیدی که سونو نیاز نیست 

شب رفته بودم فکر کنم صد و خرده ای گرفته بودن بیمارستان 

من هفته ۱۷ هستم دیروز بهداشت بودم کنترل داشتم خودش گفت بذار صدای قلب هم گوش کنیم دو روز قبلش هم تو م ...

با بیمه؟؟؟ 

یعنی ویزیت شدید و صدای قلب قشنگشو شنیدی شد صد و خورده ایی؟؟

ویزیت تو بیمارستان زیاد نیست پنجاه شصت تومن

نه بابا الان رسیدم خونه 

رفتم آرش ۱۹۰۰ گرفت ازم 

همه کاراشون هم با زور بود ، می‌گفتند اگر انجام ندی نمیذاریم بری خونه ، بعد هم گفتند باید د روز بستری بشی ، هیچی ام هم نبود . الکی فقط برلی تمرین ازم پول گرفتند ، رفتارشون هم یکی درمیون اتصالی داشت