2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

چقد یاده خودم افتادم سه سال از بهترین روزامو خراب کردن حلالشون نمیکنم انقد دیگه با شوهرم با هزار زبون حرف زدم و از خدا کمک خواستم که مشکلمون حل شد ولی واقعن سخته و بهت حق میدم 

عزیزم منم مث شمام فقط بااین تفاوت که ارتباط خانوادگی تااین حدنیست ولی تادلت بخوادوابسته به دوستاشوخودخواه اصلا حاضر نیست بادوتابچه به خودش سخت بده ببره تفریح میخواد فقط خودش عشق و حال کنه 

بنظرم شوهرت رفیق بازه ربطی ب اونانداره توجداهم زندگی کنی اخرشوهرت میرع بارفیق

چ ربطی دارع هرچقد رفیق باز باشه شبا تنهام نمیزاره خونه عزیزم چرا من شوهرمو بیشتر میشناسم ارع رفیق بازه اما شب تنهام نمیزاره هیچوقت  وقتایی ک  تنهام چرا نمیره میمونه خونه پیشم 

چقد یاده خودم افتادم سه سال از بهترین روزامو خراب کردن حلالشون نمیکنم انقد دیگه با شوهرم با هزار زبو ...

😭😭 ارع واقعا اگه تنها باشم  هیچوقت نمیره  منو جا میزاره خونه میگه تو ک تنها نیسی خودشم میره اینام میگن بزاره بره تو ک تنها نیستی نمیدونن من دلم میخواد پیش شوهرم باشم

عزیزم شوهر تو هم مثل ماله منه رفیق بازن خودتو گول نزن این تا عمر داره پیش مادرش میمونه فقط به خاطر ا ...

عزیزم حالم خرابه لطفا بدترم نکنید با این حرفاتون رفیق بازه درست اما تنهام نمیزاره شبا اگه تنها باشم  الان تنها بشینه تو خونه چیکار کنه  اینم میره بیرون

😭😭 ارع واقعا اگه تنها باشم هیچوقت نمیره منو جا میزاره خونه میگه تو ک تنها نیسی خودشم میره اینام ...

شوهر منم میرفت قهوه خونه تا ۲ شب من می موندم و حمالی برای مهمونای مادرشوهرم خدارو شکر تموم شد خدا ازشون نگذره 

چ ربطی دارع هرچقد رفیق باز باشه شبا تنهام نمیزاره خونه عزیزم چرا من شوهرمو بیشتر میشناسم ارع رفیق با ...

چون به قول خودت تازه عروسی میگم مال منم عین مال تو بود با این تفاوت که من پیش جاریم بودم وقتی اونا میرفتن جایی میومد خونه الان که از اونا جدا شدیم کلا دیگه نمیاد اولاشه شما

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید