2777
2789
عنوان

تهدید ب پخش عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 53 پست

چه بی غیرته این پسره.

مگه میشه با آبروی دختری بازی کنه بی شرف

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش میگه آبرو تو میبرم و اینا

چرا با هر کی از راه میرسه چت میکنی؟  

نترس بگو هر کاری میخوای بکن 

نهایتش بری فتا شکایت کنی..

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
چه بی غیرته این پسره. مگه میشه با آبروی دختری بازی کنه بی شرف

چه جور امضاتو رنگی کردی؟!

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
چه جور امضاتو رنگی کردی؟!

از اینور اونور فونت گرفتم

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌

الان پیام داده ک بخدا قسم تا اخر امشب کارمو انجام میدم

شما تسلیم نشو  و با یک بلاک کردن خیلی ساده بزرگترین لطف را در حق خودت انجام بده، اینجا و در حضور تمام کاربرها اگه دیدی کوچکترین مشکلی تونست برات ایجاد کنه ، به من اطلاع بده به اون خدایی که شریک نداره خودش و خاندانش را برات به غلط کردن میندازم ، قسم  میخورم