2777
2789
عنوان

خانما هیچوقت ازدواج نکنید

419 بازدید | 42 پست

مرد خوب کم پیدا میشه اگررر پیدا کردید که هیچ اگرنه هییچوقت ازدواج نکنید اصلا به هیچ مردی هم نزدیک نشید تا میتونید درس بخونید موفق بشید خیلی از مرد که نمیشه گفت البته نرهای جامعه از همین مثل چی میترسن.بخاطر همینه حق خانما رو نمیدن دلم میخواد یه روزی برسه هیچ زنی بهشون نزدیک نشه اونوقت حالشون دیدنیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شرطیکه رابطه خارج از ازدواج هم به قول خودتون با این به اصطلاح نرهای داغون نداشته باشید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

به شرطیکه رابطه خارج از ازدواج هم به قول خودتون با این به اصطلاح نرهای داغون نداشته باشید

دقییقا من میگم ازدواج هم نکنیم چه برسه به اینکه ارزش خودمونو بیاریم پایین اینجوری.

سلام و عرض ادب

درست می فرمایید برای ازدواج باید خیلی دقت و ملاحظه کرد اما این تشنجی که درست می کنید نسبت به ما اقایون و این بی احترامی خیلی درست نیستش.

بنظرم بهتره خیلی از دید جنسیتی با این موضوعات برخورد نکنیم چه در اقایون چه در خانوم ها انسان خوب و بد وجود داره.

سپاس از شما

رطب خورده ک اصلا حق نداره منع رطب کنه.

چند وقت پیش جاری بیخود و نخود مغزم،ب یه خانوم ک تازه عقد کرده بود گفت خاک تو سرت. و از اونطرف عکس شوهر خودش استوری کرد ک بمونی برامون. یعنی حالم ازش بهم خورد

متاسفانه خانواده های ایرانی بعضی هاشون خونه رو برای دختر میکنن مثل قفس اکثرا پر از مشکل هست توی خونه و یکی درمیون اعضای خانواده مشکل روانی دارن باعث میشه دختر فقط دلش بخواد بره بیرون از خانواده و در نتیجه از چاله به چاه میفته

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است