خستم .همه دکتری بردم .هر مولتی ک موجود در دنیا بود بهش دادم .همش دارم گوشت و پلو و ماکارونی میپزم .چکاب بردم اما رشد ندارع .چه خاک ب سر کنم از نگاه و حرف مردم ب ستوه اومدم دیگه.از نوزادی رفلاکس و آلرژی شدید داشت هنوزم ک سه سالشه داره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببر دکتر غدد ولی نترس شاید باورتون نشه دخترم ۵ سالگی ۱۱ کیلو بود ولی الان ۱۵ سالشه رژیم میگیره چاق نشه دختر من قدشم کوتاه بود هورمون رشدش خیلی کم بود سه سال امپول رشد زد الان قدش ۱۶۲ وزنش ۴۵
میوه زیاد بده ...هم اشتهاش باز میشه هم ویتامین داره....تو بستنی هم میتونی گردو و بادوم و پسته و خلاصه مغزیجات آسیاب کنی بدی بهش....کلا سعی کن ریزه خواری داشته باشه و غذاشو هم بده بخوره...ولی خیلی هم افراط نکن معده اش سنگین بشه....کم کم شروع کن ...
بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲