2777
2789
عنوان

بچه سه ساله دوازده کیلویی

380 بازدید | 22 پست

خستم .همه دکتری بردم .هر مولتی ک موجود در دنیا بود بهش دادم .همش دارم گوشت و پلو و ماکارونی میپزم .چکاب بردم اما رشد ندارع .چه خاک ب سر کنم از نگاه و حرف مردم ب ستوه اومدم دیگه.از نوزادی رفلاکس و آلرژی شدید داشت هنوزم ک سه سالشه داره  

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر دکتر غدد ولی نترس  شاید باورتون نشه دخترم ۵ سالگی ۱۱ کیلو بود   ولی الان ۱۵ سالشه رژیم میگیره چاق نشه   دختر من قدشم کوتاه بود هورمون رشدش خیلی کم بود سه سال امپول رشد زد  الان قدش ۱۶۲ وزنش ۴۵

خواهرمن تا سوم ابتدایی ۲۰ کیلو بود چه اصراری دارین بچتون چاق بشه 

الان خواهرم طفلی هرکی میبینش میگه ه یهو درشت شدی. ناراحت میشه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

عزیزم ب سن خواهرت بچه من ۱۷کیلو هم نمیشه

بابا رشد میکنه نترس

بخدا باورت میشه دختر خاله ی من کلاس اول بود وزنش ۱۱ تا بود علائم بلوغ هم داشت؟

همه میگفتن این ی ذره میمونه(قدشم خیلی کوتاه بود)

خداروشکر الان قدش ۱۵۸

تپل هم شده ک همه میگن نخور

ازدواج کرده ی بچه هم داره🤭😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من کلاس اول ۱۵ کیلو بودم😅😅😅

مامانمم براش مهم نبود اصلا....الانم البته وزنم خیلی کمه و بیش از حد لاغرم....خیلی هم کم وزن اضافه میکنم همیشه...☹️

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

میوه زیاد بده ...هم اشتهاش باز میشه هم ویتامین داره....تو بستنی هم میتونی گردو و بادوم و پسته و خلاصه مغزیجات آسیاب کنی بدی بهش....کلا سعی کن ریزه خواری داشته باشه و غذاشو هم بده بخوره...ولی خیلی هم افراط نکن معده اش سنگین بشه....کم کم شروع کن ...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بابا رشد میکنه نترسبخدا باورت میشه دختر خاله ی من کلاس اول بود وزنش ۱۱ تا بود علائم بلوغ هم داشت؟همه ...

کلاس اول ۱۱ کیلو بوده؟؟؟؟من ۱۵ بودم میگم خیلی کم بودم....😶😶

ببر دکتر غدد ولی نترس شاید باورتون نشه دخترم ۵ سالگی ۱۱ کیلو بود ولی الان ۱۵ سالشه رژیم میگیره چا ...

من فقط غدد نبردم .گوارش آلرژی تغذیه مغزو اعصاب چشم پزشک  اطفال همه چی بردم .ازمایشاشم نرماله . هورمون رشدش هم بد نبود 

من کلاس اول ۱۵ کیلو بودم😅😅😅مامانمم براش مهم نبود اصلا....الانم البته وزنم خیلی کمه و بیش از حد لا ...

اینم دقیقا سالی یک کیلو اضافه می‌کنه با این تفاسیر هم وزن شما میشه .قدتون چقدره

میوه زیاد بده ...هم اشتهاش باز میشه هم ویتامین داره....تو بستنی هم میتونی گردو و بادوم و پسته و خلاص ...

اینا رو میدم .بخدا ماکارونی بپزم دو بشقاب ناهار و شام اندازه خودم میخوره رشد نمیکنه