2777
2789
نه رمان ددی بیبی گرل میخونه منم سنم کمتر بود می‌خوندم 😂غرور و اعتماد به نفس و.... آدم میگیره باعث م ...

شایدم فاز ددی داره اخه یه تاپیک داشت میگفت دختر نوجوان رو پوشک کنیم یکم عجیبه تاپیکاشون یا همش میگه دخترم لوسه دخترم لوسه دخترم لوسه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی تاپیکاش دروغعمطمعنی؟

نه مطمعین نیستم تهمت نمی‌زنم ولی عین متن همون رمانتیک خوندم خندم گرفت

ولی اونا معمولا با دخترشون نبودن یا با زنشون که حدود بیست سال اختلاف داشتن 

با دخترشونم بود ولی نه اینجوری 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

شایدم فاز ددی داره اخه یه تاپیک داشت میگفت دختر نوجوان رو پوشک کنیم یکم عجیبه تاپیکاشون یا همش میگه ...

مثلاً دختره میگه ددی برام آب بیار و...

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

جدی میگم نابود میشی به نظرم فیلمای خارجی که دختر مستقل ضعیف نیست مغرور و... ببین 

کاملا لخت یعنی هیچ لباسی نداشته باشه

خب میخوای کامل لخت بشه جلو باباش؟عادی دیگ نه؟