2777
2789
عنوان

تورو خدا اگه کسیو میشناسید طلسم سردی طلاقو در میاره بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برای زندگی خودش طلسم نوشت ولی قطع نخاع شد؟

دوستش به این خانم گفت طلسم بنویس شوهرم فقط با من لاشه اسنپ نوشت و اثر کرد بعد ده سال زنه قطع نخاع شد.میگن طلسم آخرش بدبختی میاره واسه هو نویسنده هم گیرنده دختر این خانوم خم ناگهانی فوت شد 

راست میگی؟واااایمنم نیت داشتم یکی برام بنویسه که شوهرم فقط با من باشه

اصلا این کار نکن که بد گرفتار میشی.به منم چند بار گفت بیا نرفتم.یکی دیگه اومد کار. واسه شوهرش پیدا شه این دعا نوشت و کار پیدا شد ولی همسرش بعد تم اس گرفت.بهیچ وجه این کارو نکن

شاید موکلش شیطانی بوده

کلا دخالت در کار خدا حرامه چه شیطانی .خدا خود تو قرآن گفته و الان واقعا به چشم دیدم که خداچطوری زندگیشونو سیاه میکنه.بنظرم قرآن و توکل بخدا  و مشاوره بهترین راهه.گاهی هم میبینی نمیشه که نمیشه اون موقع راضی باش حتما بهتر به صلاحته

هر وقت انلاین شدی بهم درخواست بده شاید بتونم کمکت کنم

عزیزم درخواستمو قبول کن

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
ندارم میدونم سردی دارمو جدایی بدبختی کشیدم حتی میدونم کی زده نمیتونم کسیو پیدا کنم در بیاره خدایا پس ...

مشکلت حل شد عزیزم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻